Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiony plněné vinnou klobásou

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 11. 2010 17:10

Suroviny

Porce: 12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie4 143 kJ / 990 kcal
Bílkoviny47,23 g
Tuky79,67 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,25 g
Sacharidy19,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Pošli recept paní Jaroslava Vojtíšková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

23. 11. 2010 01:03

Já mám dojem,že bych někde měla recept na prát do těchto klobásek.Možná tu je,zkusim najít a pak taky případně recept,to bude dílo, prohledávat skřín receptů.Se docela modlim,aby tu byl.:-D:-D:-8

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 11. 2010 22:00

Samé dobré věci;-):yes:
Magdi, klobásy jsou jen z vepřového masa + víno, rohlíky - ale tady si nejsem úplně jistá, mléko, sůl, pepř, citr. kůra a muškátový květ. A posílám SZ s fotem;-)

magdalenka magdalenka

22. 11. 2010 21:57

U nás sa bežne asi nepredáva, myslím, že je to vaša - česká špecialita. Ale raz som bola na Silvestra a Nový rok v Prahe a tam sme to dostali ako tradičné jedlo, osmažené a zopnuté so zemiakovou kašou. Len neviem, či to bolo na Nový rok alebo na Silvestra na obed...
Takúto nejakú bielu som párkrát doniesla z Rakúska na grilovanie, ale či v nej bolo víno?!
Čiže je to dobre ochutené mleté mäso v črievku, OK?
A receptík vyzerá nádherne!:yes:

maris maris

22. 11. 2010 21:28

Magdalenko - taky se jí říká bílá, je ze syrového masa a většinou se smaží, zavinutá do kotoučů a sepnutá špejlí. Vinná se jí říká proto, že v původní receptuře je víno.;-):-)
Určitě ji znáš.

magdalenka magdalenka

22. 11. 2010 21:23

Ja tiež vinnu klobásu nepoznám, môžete mi ju popísať?

maris maris

22. 11. 2010 21:17

My máme vinnou klobásu rádi, taky ji dávám všude možně, do žampionů zkusím;-):yes:+

Klariska Klariska

22. 11. 2010 21:15

V receptu mi nejdřív chybělo něco zeleného (nějaká bylinka nebo nať), ale na fotce jsem to našla :yes::-K.

luckymoon

22. 11. 2010 21:01

:yes::yes::yes:Super, beru a těším se, až vyzkouším. Bodík letí!

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2010 20:46

Daniello, to by určitě šlo!!! A možná by to bylo ještě lepší! No, ale zase jsi mi vnukla nápad s těmi jitrnicemi!:-D

drahulin drahulin

22. 11. 2010 20:39

Jani, to je jistě lahůdka.:-p:-pUrčitě vyzkouším.:yes:

Daniella O. Daniella O.

22. 11. 2010 20:15

Jani v USA, NC, ale napadlo me to naplnit takovou mexickou klobaskou. Neni ostra a chutna skoro jako nase jitrnice. To by nemuselo bys spatne.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2010 20:10

Daniello, to je mi moc líto, to je fakt k vzteku. Kde že to vlastně žiješ?

ivulinka ivulinka

22. 11. 2010 19:52

No tedy Jani, mňam:yes:

Daniella O. Daniella O.

22. 11. 2010 19:34

No, to zase vypada krasne, jeste kdyby se tady dala koupit vinna klobasa. Do haje, zase prima recept, na ktery si musime nechat zajit chut....:-//. Bodik posilam, protoze si tu dobrotu umim predstavit...:yes:

Pajaja

22. 11. 2010 18:48

Jani mooooc pěkné! Já plním žampiony mletou směsí a obaluji v trojobalu. Takhle to neznám, ale vyzkouším. :yes: +9

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné žampiony žampiony recepty recepty s vinnou klobásou vinná klobása recept žampiony s bílou klobásou žampiony plněné zapečené žampiony svinnou klobas vinná klobása a žampiony recept s vinnou klobásou plněné žampionymasem z vinné na klobásy pošli recept nové číslo zapečené plněné žampionové kloboučky s vinnou klobásou plnene zampiny žampiny svinnou klobasou žampiony plněné sýrem plněné žampiony recepty žampiony plněné nádivkou s klobásy plněné žampiony zapečené s klobasu s mleta maso mleté maso s vinnou klobáskou plněné žampiony z prima nápady

Suroviny: žampióny, cibule, olej, klobása vinná, česnek, sýr tvrdý, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Žampiony plněné vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8y7