Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vanilkový cukr

Domácí vanilkový cukr se nám bude hodit na pečení po celý rok. Pokud by jsme potřebovali jemnější konzistenci jako u moučkového cukru, například na posypání moučníku, stačí ho umlít v mlýnku na mák.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

11. 12. 2010 23:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 735 kJ / 4 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

k.radulka k.radulka

12. 12. 2010 10:21

super:yes:

AniCiz

12. 12. 2010 09:28

jenže necukruju krupicovým cukrem:-S
dělám to s moučkovým ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak vyrobit vanilkový cukr vanilkový cukr jak udělat vanilkový cukr vanilkový cukr recept jak si udělat vanilkový cukr vanilkový cukr z vanilky jak si vyrobit vanilkovy cukr recept na vanilkový cukr vanilkový cukr z lusku vanilkový lusk použití vanilkový lusk recepty jak použít vanilkový lusk jak se dela vanilkovy cukr vanilkový lusk vanilkový lusk kde koupit kde koupit vanilkový lusk vanilkový a vanilinový cukr recept vanilkový cukr připrava vanilkoveho cukru použití vanilkového lusku

Suroviny: cukr krupice, lusk vanilkový

TopRecepty.cz

Domácí vanilkový cukr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W884