Španělské vepřové maso ve smetanové omáčce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 635 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,42 g |
Tuky | 123,64 g |
Vláknina | 15,11 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nevím, zda je to úplně přesně, neboť jsem recept přivezený ze Španělska nemohla najít a musela jsem si trochu lámat hlavu a na štěstí jsem ho už párkrát vařila pro jeho dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2015 08:51
26. 4. 2015 12:09
30. 1. 2013 21:53
30. 1. 2013 18:20
1. 4. 2012 11:28
1. 4. 2012 11:21
24. 5. 2011 16:22
24. 2. 2011 16:41
24. 2. 2011 16:30
24. 2. 2011 13:12
23. 2. 2011 21:10
23. 2. 2011 20:56
23. 2. 2011 20:43
23. 2. 2011 20:40
23. 2. 2011 19:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 2 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 1 hodinou
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 3 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 3 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z vepřového masa omáčky z vepřového omáčky z vepřového masa omáčka z vepřového masa recept vepřove maso a omáčky omáčka z vepřového španělský ptáček z vepřového masa vepřové maso omáčka vepřové maso recepty omacka omáčka vepřové maso vepřové plátky na smetaně veprove maso recepty omacka na veprove maso smetanová omáčka z vepřového masa česneková omáčka z vepřového masa omáčka s vepřového masa smetanová omáčka na maso veprove ve smetanove omacce vepřové v omáčce omacky na veprove maso
Suroviny: maso vepřové, cibule, slanina, zelí hlávkové, paprika, rajče, smetana, paprika sušená sladká, pepř, mouka hladká, olej olivový, sůl
Španělské vepřové maso ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE9p
22 názorů