Zapečené brambory s pangasiem a špenátem

brisel Kuchař: brisel

Doba přípravy: 60 minut 3-4 porce Bramborová jídla 1 názor

Suroviny

mražený špenát
500 g oloupaných brambor
plátek pangasia
maggi nápady zapečené brambory se smetanou
máslo
smetana ke šlehání
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Máslem vymažeme pečící formu a na dno poklademe půlku brambor nakrájených na plátky. Na to pokládáme na kostičky nakrájeného pangasia.

  2. Do hrnce dáme trochu vody a vložíme špenát po roztání vznikne kaše, kterou dáme na kousky pangasia.

  3. Znovu poklademe bramborami.

  4. Podle návodu na sáčku rozmícháme směs s maggi nápady se smetanou. Asi 50-100 ml nalijeme na brambory a dáme péct.

Poznámka

Kdyby i přesto bylo vody v bramborách, moc můžeme ulít.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené brambory s pangasiem a špenátem

Tématické fráze: zapečené brambory se špenátem zapecene brambory na pulky zapečená bramborová kaše se špenátem zapečené brambory recepty pro pečící hrnce kaše zapékaná se špenátem zapekane brambory s pangasiem bramborava kase pecena bramborova kase se spenatem těstovinový salát s pangasiem zapečená bramboravá kaše se špenátem zapečené půlky brambor omáčka s pangasiem

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít