Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobré chlebové "večky" II.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

2. 3. 2011 22:47

Suroviny

Porce: 35 nakrájených plátků 2 cm silných

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 939 kJ / 2 375 kcal
Bílkoviny73,01 g
Tuky49,77 g
Vláknina37,55 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,28 g
Sacharidy391,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Večky chutnají výborně:-)nemusí se ničím mazat - a jako příloha k dobré přesnídávkové polévce, mňam :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

2. 3. 2011 23:00

Tedy, ty nádherně vypadají,až se sbíhají sliny! + 1 bodík

rebeka rebeka

2. 3. 2011 22:58

Anízku:-O:-O:-Oty máš nový foťák:-?:-Oúúúžasné foto:yes::-8:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chlebová mouka chlebova vecka chlebové kvasnice mouka žitná chlebová chlebové recepty domácí večky se sádlem pečivo z chlebového těsta chlebové večky bez kefíru pečivo k přesnídávkové polévce hrubozrna mouka semínka do chlebového těsta trampsky chleb chlebové plátky bez mouky tmavé chlebové plátky recepty ocet do chlebového těsta recept trampsky chleba do chlebového těsta dáme ocet trampsky chleba recept mouka hrubozrná silná chlebová mouka

Suroviny: kefír, sádlo, cibule, trampské cigáro, libeček, cukr, sůl, ocet, mouka tmavá chlebová žitná, semínka slunečnicová, kmín celý, mouka hladká, kvasnice, kmín celý, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Dobré chlebové "večky" II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovOK