Večky pečené s náplní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 146 kJ / 2 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,55 g |
Tuky | 68,91 g |
Vláknina | 16,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 383,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory (jako takové) v náplni poznat nejsou, jen ji to těsto moc hezky ovoní a ochutí).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2012 05:50
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 3. 2010 16:36
Koření Draculova smrt se prodává ve Skřečoni u Bohumína kde se i vyrábí. Kdyby měl někdo zájem, mužu koupit a poslat, třeba dobírkou
A nebo přímo kontakt zde: Dafo, koření ![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
http://www.dafo.cz/
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
http://www.dafo.cz/
17. 3. 2009 13:15
Ď. Já se ptala proto, že jsem občas líná
a pořád tu mám ještě nespotřebované bramboráky v prášku
Tak je využiju jinak.
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
17. 3. 2009 13:10
Jé, to z prášku jsem nezkoušela...to používám jen do pečiva. Sem jsem dala čerstvé, víc zahuštěné moukou.
17. 3. 2009 13:10
Jé, to z prášku jsem nezkoušela...to používám jen do pečiva. Sem jsem dala čerstvé, víc zahuštěné moukou.
17. 3. 2009 13:05
To bude taky super
Catleen, to bramborákové těsto děláš čerstvé z brambor, nebo můžu využít i směs v tom sáčku
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
17. 3. 2009 10:20
Výborný nápad,ale já mám strach že mi zase prasknou veky jedny mizerný a potom by to nevypadalo tak hezky ![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
,ale bodík je zasloužený
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
17. 3. 2009 10:03
Jani, kupovala jsem ji tady, na jižní Moravě, od pána z Ostravy, kde se tyhle směsi míchají. A jsou moc dobré - Adamova žebra, Zlatá kuřecí křidélka, Harisa a spousta jiných. Vždycky u něj nechám 500kč a víc![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Jen mě upozornil, a já to tu předám, že všecky tyhle směsky PO ZÁRUCE jsou dost nebezpečné, rozkládají se v nich nějaké soli a poškozují játra
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Jen mě upozornil, a já to tu předám, že všecky tyhle směsky PO ZÁRUCE jsou dost nebezpečné, rozkládají se v nich nějaké soli a poškozují játra
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
17. 3. 2009 09:56
cathleen![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
tak tu drákulovu smrt mi snad pošleš na dobírku!![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
To jsem teda nikdy nikde neviděla!
Moc krásné veky, jsi dobrá!!
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
17. 3. 2009 09:16
Cathleen ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
vypadají moc dobře
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: pečení dortů bohumín pizza vecky pizza večka dafo koření diskuze koření dafo koření draculova smrt kure pecene na bramborakovem teste domácí večka recept s kořením adamova žebra drákulova smrt pečení domácí vecky večky v troubě směs na pizza večky domáci pizza večky recept na domaci veku pecenou v troubě veka s náplní co je harisa a kde ji koupim smazene vecky pečená domací veka s náplní recepty z pohanky večka
Suroviny: voda, cukr, droždí, sůl, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, maso mleté
Večky pečené s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rv3
10 názorů