Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Večky pečené s náplní

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2009 09:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 146 kJ / 2 425 kcal
Bílkoviny59,55 g
Tuky68,91 g
Vláknina16,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy383,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory (jako takové) v náplni poznat nejsou, jen ji to těsto moc hezky ovoní a ochutí).

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2012 05:50

:-OToto mi uteklo:-8To je paráda:-p+8:yes:

thomassinno thomassinno

10. 3. 2010 16:36

Koření Draculova smrt se prodává ve Skřečoni u Bohumína kde se i vyrábí. Kdyby měl někdo zájem, mužu koupit a poslat, třeba dobírkou :-)) A nebo přímo kontakt zde: Dafo, koření :-)
http://www.dafo.cz/

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 3. 2009 13:15

Ď. Já se ptala proto, že jsem občas líná :-8 a pořád tu mám ještě nespotřebované bramboráky v prášku:-)) Tak je využiju jinak.

cathleen cathleen

17. 3. 2009 13:10

Jé, to z prášku jsem nezkoušela...to používám jen do pečiva. Sem jsem dala čerstvé, víc zahuštěné moukou.

cathleen cathleen

17. 3. 2009 13:10

Jé, to z prášku jsem nezkoušela...to používám jen do pečiva. Sem jsem dala čerstvé, víc zahuštěné moukou.

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 3. 2009 13:05

To bude taky super:-p Catleen, to bramborákové těsto děláš čerstvé z brambor, nebo můžu využít i směs v tom sáčku:-8

Jikotka Jikotka

17. 3. 2009 10:20

Výborný nápad,ale já mám strach že mi zase prasknou veky jedny mizerný a potom by to nevypadalo tak hezky ;-(:-p:yes:,ale bodík je zasloužený

cathleen cathleen

17. 3. 2009 10:03

Jani, kupovala jsem ji tady, na jižní Moravě, od pána z Ostravy, kde se tyhle směsi míchají. A jsou moc dobré - Adamova žebra, Zlatá kuřecí křidélka, Harisa a spousta jiných. Vždycky u něj nechám 500kč a víc:-D

Jen mě upozornil, a já to tu předám, že všecky tyhle směsky PO ZÁRUCE jsou dost nebezpečné, rozkládají se v nich nějaké soli a poškozují játra:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2009 09:56

cathleen:-)):-D tak tu drákulovu smrt mi snad pošleš na dobírku!:-)):-D To jsem teda nikdy nikde neviděla!:yes: Moc krásné veky, jsi dobrá!!:yes:

Gabina

17. 3. 2009 09:16

Cathleen :-p:yes: vypadají moc dobře

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečení dortů bohumín pizza vecky pizza večka dafo koření diskuze koření dafo koření draculova smrt kure pecene na bramborakovem teste domácí večka recept s kořením adamova žebra drákulova smrt pečení domácí vecky večky v troubě směs na pizza večky domáci pizza večky recept na domaci veku pecenou v troubě veka s náplní co je harisa a kde ji koupim smazene vecky pečená domací veka s náplní recepty z pohanky večka

Suroviny: voda, cukr, droždí, sůl, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, maso mleté

TopRecepty.cz

Večky pečené s náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Rv3