Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 722 kJ / 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 30,84 g |
| Vláknina | 4,56 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Platýs v křenovo-hořčicové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEyv
Moje poznámka
Platýs v křenovo-hořčicové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEyv
Nejnovější recepty
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Přidáno před 8 hodinami
Závin s červenou cibulí
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduchý ORGASMUS
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Přidáno před 12 hodinami
Knedlíky z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Mini listové zákusky s krémem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák smažený v troubě
radbastim před 4 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hanka6 před 5 hodinami
Polévka Durčina
Kajkajak před 7 hodinami
Dušené vepřové na víně se švestkami
Johanek před 7 hodinami
Křenové fazole
Kocicka65 před 8 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 8 hodinami
Buchtičky s krémem
Battova před 9 hodinami
Zelný salát do zásoby
jitka78 před 10 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
pazderka83 před 10 hodinami
Tématické fráze:
platyz,
hořčicová krusta,
platýz recepty,
pangasius ryba foto,
citronová krusta na rybě,
recepty na platýze,
platýz ryba,
ryba platýz,
recepty z platýse,
králík v hořčičné krustě,
platýz filety recepty,
treska v hořčičné krustě,
platýs filety recepty kosti,
recepty salicorne,
řasy salicorne,
recepty ryby platýz,
ryba v hořčičné krusťe,
kapr v horticnem obalu,
platýz filety recept,
recepty filety z platyze
Suroviny:
hořčice dijonská,
hořčice plnotučná,
křen strouhaný,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (8)
Dělala jsem a dokonce i jedla platýze poprvé v životě a jsem strašně překvapená, jak je to vynikající ryba...
Špagi, citrónový olej neznám, ale je to, stejně jako citrónový pepř výborný nápad...