Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře v česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X3v
Moje poznámka
Kuře v česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X3v
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 6 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty kuře,
pecne kure,
marinada na kure,
marinády na kuře,
kuřecí prsa na česneku,
marinády na kuřecí prsíčka,
marinada kure,
marináda na kure recept,
kuře marináda,
česneková marináda na kuřecí maso,
kuřecí prsa v marinádě,
kuřecí prsa na citronu,
marinády na kuřecí prsa,
cesnekova marinada na kure,
kuřecí prsíčka na česneku,
kuřecí prsíčka s česnekem,
pečné kuře recept,
kure s cesnekem,
kuřecí prsíčka marinády,
marináda na kuřecí prsíčka
Suroviny:
prsa kuřecí,
česnek,
šťáva citronová,
sůl,
olej olivový,
máslo
Komentáře (1)