Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 606 kJ / 2 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,54 g |
Tuky | 181,50 g |
Vláknina | 24,21 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 51,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYkA
Moje poznámka
Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYkA
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 12 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
konfitovaný bůček,
konfitovany veprovy bok,
dušeny bucek,
konfitovaný vepřový bok recept,
konfitovaný bůček recept,
buček s hlívou,
buček dušeny,
špecle s hlívou,
vepřový bůček s brokolicí,
dušené vepřové maso s brokolicí,
recepty z brokolice,
bucek brokolice nudle,
dušený bůček na česneku,
šprecle s hlívou,
zapečený bůček s brokolici,
duseny bucek na pepri,
kureci maso s brokolici a hlivou,
vepřový bok s bramborem brokolicí,
bůček šalvěj rozmarýn,
telecí s brokolicí dieta
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
zázvor,
šalvěj,
koriandr,
estragon,
omáčka worcesterová,
mouka hladká,
olej,
pepř,
sůl,
brokolice,
hlíva ústřičná,
kůra citronová
Komentáře (9)