Suroviny pro 70
70
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 708 kJ / 3 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,38 g |
| Tuky | 103,31 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 529 mg |
| Sodík | 206 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 503,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí buchtičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vY0m
Moje poznámka
Domácí buchtičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vY0m
Nejnovější recepty
Saltimbocca podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Guláš mistra uzenáře
Přidáno před 12 hodinami
Jablečný štrúdl z pivního těsta
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová buchta s tvarohem
Lucy. Jonsi před 10 minutami
Fitness vajíčková pomazánka
iveta77 před 1 hodinou
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Zapečené šťavnaté kuřecí maso
Sahula před 2 hodinami
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 12 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 12 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 14 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 15 hodinami
Tématické fráze:
domací buchty,
domácí buchty s tvarohem,
domaci tvarohové buchty,
buchtičky s krémem bez kynutí,
buchtičky bez kynutí,
svatební buchtičky recept,
buchtičky bez vajec,
svatební buchtičky,
jak dlouho kyne testo na buchty,
recept na domaci buchty,
buchtičky s marmeládou,
buchtičky,
domácí tvarohový buchty,
top recepty domácí buchty,
buchticky bez naplne,
dobre domaci buchty,
máslové buchtičky,
buchtičky bez vejce,
domací buchty s s tvarohem,
domácí buchty recept s tvarohovou naplni
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
máslo,
cukr krupice,
mléko,
vejce,
sůl,
tvaroh,
kůra citronová,
cukr
Komentáře (5)