Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 801 kJ / 6 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,32 g |
Tuky | 266,74 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 912 mg |
Sodík | 838 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 941,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Moje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 11 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 11 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 3 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 11 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 15 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 17 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 17 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 17 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 17 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 18 hodinami
Tématické fráze:
svatební dort recept,
recept na svatební dort,
svatebni dorty recepty,
hrníčkovy dort,
hrnickovy korpus na dort,
korpus na svatebni dort,
svatební dort čtverec,
roll decor icing,
recepty na svatební dorty,
svatebni dorty recept,
hrníčkový korpus na dorty recepty,
korpus hrníčkový,
svatebni dort jednopatrový,
svatební dorty,
svatební dort,
hrnickovy korpus,
recept na svatební dorty,
hrnickove dorty,
korpus na dort hrníčkový,
svatební dorty čtverec
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské (pecičky),
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
máslo,
cukr,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo,
Komentáře (19)
A ešte : korpus sa neje čistý, vždy ide o kombináciu chutí korpusu a náplne, ozdôb a pod, proste celková chuť cukrárenského výrobku.
Inak, ja by som na svadobnú tortu určite nepoužila korpus hrnčekový, dala by som si záležať na kvalitnej piškóte, ale to neznamená, že tá torta je zlá.