Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,72 g |
Tuky | 96,94 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 294,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpala jsem z webových stránek Český kulinář Petra Stupky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2011 12:40
16. 6. 2011 11:18
16. 6. 2011 11:11
16. 6. 2011 10:18
16. 6. 2011 10:18
16. 6. 2011 09:12
16. 6. 2011 05:05
15. 6. 2011 23:22
Ostré nože nemám, jen to umím naaranžovat. Ale o strojku uvažuji velmi vážně.
Danielko, domácí nudle do polévky také nedělám, chutnají nám ty kupované (babiččiny)..zatím...třeba se k nim také propracuju.
A teď už dobrou, holčátka moje, vstávám brzy a jdu do práce pěšourem, tak ať to na tu osmou stihnu, když tu vůbec nic nepojede...
15. 6. 2011 21:37
15. 6. 2011 21:23
15. 6. 2011 21:20
15. 6. 2011 21:13
15. 6. 2011 21:07
a šikovné ručičky,samozřejmě
15. 6. 2011 21:05
15. 6. 2011 20:54
Jarko, není to ryba, ale krůtí prsa. Mně osobně ta dochucovadla nějak zvlášť nevadí, občas po nich i sáhnu, ale poslední dobou mám pocit, že když jím v restauraci nějaká chuťově přetažená jídla, tak mě pálí žáha. Ale ta směs na francouzské brambory se fakt povedla, cítím v ní chuť kvalitního sýra a pažitky. A to kořenící směsi už nekupuji vůbec, raději si je namixuji sama.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 4 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 40 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 3 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny papardelle těsto na tagliatelle tagliatelle recept paperdelle angela hartnett recepty paperdele tagliatelle papardale paprdele paprdele tagliatelle těsto paprdelle italské recepty na papardelle papardalle co jsou papardelle výroba tagliatelle tagliatelle recepty papardelle s lososem strojek na nudle imperial tagliatelle výroba
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej olivový, sůl
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Dnr
51 názorů