Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelská vlnka na jehle

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

16. 6. 2011 12:14

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 182 kJ / 1 000 kcal
Bílkoviny5,66 g
Tuky105,01 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,10 g
Sacharidy7,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 6. 2011 12:36

Jana Remkova: Na grilu dělávám většinou z vepřového masa jen krkovičku, kuřecí je zase fajn, že je rychle připravené. Ale jasně, jde to dělat z různých druhů masa i z ryb.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2011 12:35

zizala: díky moc. Není to nijak složité a někdo tady posledně měl něco podobného. Psala jsem tam komentář, že mi někdo vzal nápad.;-)

zizala zizala (moderátorka)

16. 6. 2011 12:34

To vypadá fakt dobře, fotka velmi žravá :yes:

chocolate chocolate

16. 6. 2011 12:31

Jana Remkova:Právě:-//, ráno jsem omylem rozmrazila kýtu (fakt si to začnu popisovat:-D) a protože jsem chtěla něco v troubě, bylo ražniči.
Škoda, to Tvé je super efektní:-K.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2011 12:31

Určitě by to šlo z čehokoliv, třeba i z ryby:-D!! Když experiment, tak pořádný.:-D Na grilu by to šlo taky, ale to bych si asi udělala pásy z bůčku. Kýta je fakt tuhá:-// a musela jsem hodně hlídat, abych ji nevysušila.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2011 12:28

chocolate:;-);-) no, vypadá to hezky na talíři. Chtěla jsem to vlastně jinak. V domění, že jsem si koupila celé žampiony a ty že budu obalovat do anglické a napichovat do těch vlnek. Hmm, to bylo překvapení:-(, krájené,:-// co s tím? No, nějak jsem si poradila.;-)

chocolate chocolate

16. 6. 2011 12:28

Z kuřecího také dělávám, do marinády dávám olivový olej, citron a oregano.

Svetlana Svetlana

16. 6. 2011 12:28

...Jani paráda :yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 6. 2011 12:26

Vypadá to hezky, dělávám něco podobného z kuřecího masa, dá se pak dělat i na grilu;-)

Pája

16. 6. 2011 12:26

rebeka: že vy jste odněkud z Plzně.... -ojc :-D Já jo a tohle je plzenština:-)).. Nicméně k receptu...Krása, asi někdy ukuchtím;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 6. 2011 12:25

pěkné vlnky:yes:+1;-)

chocolate chocolate

16. 6. 2011 12:22

Máme stejný oběd, jen u nás to nevlní:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2011 12:22

Díky:-8

rebeka rebeka

16. 6. 2011 12:22

ďábelkská vlnka od ďábla Remkojc:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 6. 2011 12:20

:-p:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit dobré ražniči na gril plzenština ražniči z vepřové kýty vepřové na jehle ďábelské vlnky z vepřového masa kuřecí játra na jehle živáňská pečeně babicovy dobroty ďábelská kýta jak napíchnout kýtu játra na jehle ražniči na jehle jehly na kýtu živanska na grilu s více druhu masa zeleniny vlnka sk vlnka sk vlnka.cz dábelské jídlo pro dábly jak napíchnout kýtu na gril recept dabelsky hadi vepřové maso na jehle

Suroviny: kýta vepřová, chilli paprika čerstvá, žampiony sterilované, slanina váhalova, sůl, pepř, olej olivový, omáčka sojová, česnek

TopRecepty.cz

Ďábelská vlnka na jehle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jAvl