Ďábelská vlnka na jehle
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 182 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 105,01 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 7,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2011 12:36
Jana Remkova: Na grilu dělávám většinou z vepřového masa jen krkovičku, kuřecí je zase fajn, že je rychle připravené. Ale jasně, jde to dělat z různých druhů masa i z ryb.
16. 6. 2011 12:35
zizala: díky moc. Není to nijak složité a někdo tady posledně měl něco podobného. Psala jsem tam komentář, že mi někdo vzal nápad.
16. 6. 2011 12:34
To vypadá fakt dobře, fotka velmi žravá
16. 6. 2011 12:31
Jana Remkova:Právě, ráno jsem omylem rozmrazila kýtu (fakt si to začnu popisovat) a protože jsem chtěla něco v troubě, bylo ražniči.
Škoda, to Tvé je super efektní.
Škoda, to Tvé je super efektní.
16. 6. 2011 12:31
Určitě by to šlo z čehokoliv, třeba i z ryby!! Když experiment, tak pořádný. Na grilu by to šlo taky, ale to bych si asi udělala pásy z bůčku. Kýta je fakt tuhá a musela jsem hodně hlídat, abych ji nevysušila.
16. 6. 2011 12:28
chocolate: no, vypadá to hezky na talíři. Chtěla jsem to vlastně jinak. V domění, že jsem si koupila celé žampiony a ty že budu obalovat do anglické a napichovat do těch vlnek. Hmm, to bylo překvapení, krájené, co s tím? No, nějak jsem si poradila.
16. 6. 2011 12:28
Z kuřecího také dělávám, do marinády dávám olivový olej, citron a oregano.
16. 6. 2011 12:28
...Jani paráda
16. 6. 2011 12:26
Vypadá to hezky, dělávám něco podobného z kuřecího masa, dá se pak dělat i na grilu
16. 6. 2011 12:26
rebeka: že vy jste odněkud z Plzně.... -ojc Já jo a tohle je plzenština.. Nicméně k receptu...Krása, asi někdy ukuchtím
16. 6. 2011 12:25
pěkné vlnky+1
16. 6. 2011 12:22
Máme stejný oběd, jen u nás to nevlní
16. 6. 2011 12:22
Díky
16. 6. 2011 12:22
ďábelkská vlnka od ďábla Remkojc
16. 6. 2011 12:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 1 minutou
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit dobré ražniči na gril plzenština ražniči z vepřové kýty vepřové na jehle ďábelské vlnky z vepřového masa kuřecí játra na jehle živáňská pečeně babicovy dobroty ďábelská kýta jak napíchnout kýtu játra na jehle ražniči na jehle jehly na kýtu živanska na grilu s více druhu masa zeleniny vlnka sk vlnka sk vlnka.cz dábelské jídlo pro dábly jak napíchnout kýtu na gril recept dabelsky hadi vepřové maso na jehle
Suroviny: kýta vepřová, chilli paprika čerstvá, žampiony sterilované, slanina váhalova, sůl, pepř, olej olivový, omáčka sojová, česnek
Ďábelská vlnka na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAvl
61 názorů