Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 6. 2011 18:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 227 kJ / 1 249 kcal
Bílkoviny141,43 g
Tuky32,95 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 974 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,82 g
Sacharidy94,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

4. 4. 2023 12:03

výborná rybka, dnes byla k obědu

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 1. 2014 17:47

Tilapii jsme nedávno měli,škoda,že jsem nemrkla sem:-8 byla by jistě lepší než jen obalená v trojobalu;-),ale nevadí rybka nám chutnala a tak zase koupím a zkusím jí udělat v těstíčku podle tebe Eli;-):yes:

Svetlanka

12. 8. 2011 17:55

Ja do těstička přidávam pivo,ma taky bublinky.

isindy isindy

20. 6. 2011 09:03

Eli, mám tu mršku na mrazáku a šáňo ráda bouchnu, aspoň se mám na co vymluvit :-8:-D:-D krásný receptík, vyzkouším :-p;-):yes:

Eliza Eliza

19. 6. 2011 19:28

Díky...:-K Ajaj, Srettinko, já tu objednávku přehlédla...:-8 No doufám, že jste nebyli o hladu...;-):-D I když - stejně už nebylo...

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 6. 2011 19:22

Moc hezký recept:-p+9:yes:

srettka

18. 6. 2011 09:51

no el, to vypadá moc dobře:yes::yes:....měla bych návrh:-8 vyprdnu se na vaření a dávám objednávku na čtyři porce:-8 děkuji:-))

maris maris

18. 6. 2011 07:30

Dobrý důvod bouchnout šampáňo:-))
Jani, já dělám těstíčko v podstatě stejně, ale dávám pivo, které ho krásně nakypří. Jinak s pivem vařím nerada, ale tady není vůbec cítit.

Patricie

17. 6. 2011 23:27

:-KMoc pěkné:yes::yes:+

Eliza Eliza

17. 6. 2011 23:04

Tilapie je fajn, dělala jsem ji už několikrát - ale obyčejně...po mlynářsku, obalovanou, na kmíně a tak..
Až tento recept mi přišel vhodný k tomu, abych se o něj podělila. Tilapie má sice kosti, ale docela na předvídatelných místech kolem páteře, takže to není jako obírání norské tresky, kdy se člověk pořádně nenají, protože víc plive a snaží se to dělat způsobně a inteligentně...;-):-D
Jani, bublinky to těstíčko jen udělají nadýchanější, ale na tvém místě (když to nepiješ) bych pro pět lžic taky šampus nebouchala... Myslím, že je možné použít i neperlivé vínko, bílé nebo růžové.
A taky je možné do těstíčka balit jinou rybku, podle vlastní chutě - mám na mysli pangase, kapříka nebo candáta.

pipre pipre

17. 6. 2011 20:17

:yes::yes:+6

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 6. 2011 20:08

mysulka: vyzkoušej, tahle rybka nemá chybu!!;-);-)
Eli, šumivé víno, jo? To je pech!! Mám ráda suché bílé i čevené víno. Šampus ne, co s tím? Jinak hodně, hodně zajímavý recept, jenže tilapie došla:-S

mysulka mysulka

17. 6. 2011 19:25

Eli, vypadá to náramně, tilapii mám v mrazáku, ale ještě jsem ji nezkoušela:yes: díky za recept:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 6. 2011 18:38

Zajímavé, vypadá to velmi vábně..:-K:-p:yes:

spagetka spagetka

17. 6. 2011 18:36

Eli - jen dodám informaci o tilapii - asi jsem ji viděla v Kauflandu, jinak :-p:-p
http://www.chovryb.cz/cz/Stranky/Tilapie-nilska.as...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tilapie tilapie recept obalovaná tilápie tilapie po mlynářsku tilapie recepty tilapie kosti smažená tilápie tylapie tilapie na kmíně recept tilápie smažené tilápie talapie v testicku tilápie ryba má tilápie kosti? ma tilapie kosti tylápie v těstíčku pečená tilápie po mlynářsku tilápie obalovana obalované tilapie recept na tilapii

Suroviny: tilapie, vejce, olej olivový, česnek, mouka hladká, mouka hrubá, sůl, olej

TopRecepty.cz

Tilapie v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l885