Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 227 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,43 g |
Tuky | 32,95 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 974 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 94,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Moje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
tilapie,
tilapie recept,
obalovaná tilápie,
tilapie po mlynářsku,
tilapie recepty,
tilapie kosti,
smažená tilápie,
tylapie,
tilapie na kmíně,
recept tilápie,
smažené tilápie,
talapie v testicku,
tilápie ryba,
má tilápie kosti?,
ma tilapie kosti,
tylápie v těstíčku,
pečená tilápie po mlynářsku,
tilápie obalovana,
obalované tilapie,
recept na tilapii
Suroviny:
tilapie,
vejce,
olej olivový,
česnek,
mouka hladká,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jani, já dělám těstíčko v podstatě stejně, ale dávám pivo, které ho krásně nakypří. Jinak s pivem vařím nerada, ale tady není vůbec cítit.
Až tento recept mi přišel vhodný k tomu, abych se o něj podělila. Tilapie má sice kosti, ale docela na předvídatelných místech kolem páteře, takže to není jako obírání norské tresky, kdy se člověk pořádně nenají, protože víc plive a snaží se to dělat způsobně a inteligentně...
Jani, bublinky to těstíčko jen udělají nadýchanější, ale na tvém místě (když to nepiješ) bych pro pět lžic taky šampus nebouchala... Myslím, že je možné použít i neperlivé vínko, bílé nebo růžové.
A taky je možné do těstíčka balit jinou rybku, podle vlastní chutě - mám na mysli pangase, kapříka nebo candáta.
Eli, šumivé víno, jo? To je pech!! Mám ráda suché bílé i čevené víno. Šampus ne, co s tím? Jinak hodně, hodně zajímavý recept, jenže tilapie došla
http://www.chovryb.cz/cz/Stranky/Tilapie-nilska.as...