Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí bylinková játra s porkem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

28. 6. 2011 14:21

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 843 kJ / 440 kcal
Bílkoviny46,39 g
Tuky10,46 g
Vláknina15,71 g
Cholesterol 980 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy33,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi i s ochutnávkou jsem získala od šéfkuchaře místní restaurace, bylo to vynikající.

Játra jsou mírně pálivá, voněj hlavně po bylinkách

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

15. 1. 2018 13:36

Valis: moc děkuji, těší mne to :-K:-K

Valis Valis

15. 1. 2018 11:57

:-) Moc velká dobrota .... Zařazuji do oblíbených .

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 7. 2011 12:27

:-K:-):yes:

misza misza

29. 6. 2011 15:46

Spagetko určitě je to dobrota:-p Ukládám:yes:

spagetka spagetka

28. 6. 2011 19:01

Díky moc - Táničko - ten odhad u čerstvých bylinek je jen odhad, nezapomeň, že byly čerstvé, špatně se odhaduje, klidně použij své množství. Pokud libeček nemusíš, nedávej - ty bylinky by měly být v souladu, žádná nevyčnívá ;-), překořeněné to fakt nebylo :-p Jinak dám upozornění do receptu, že množství je jen orientační a na každém ;-)

Tanicka Tanicka

28. 6. 2011 18:56

Taky mě to zaujalo a asi zkusím - zdá se mi těch bylinek šílené množství na 200 g??? I když v játrech se to tak nějak ztrácí, tak snad to nebude příliš překořeněné.. Jaká bylinka je tam cítit nejvíc :)? Libeček třeba nemusím :-/

Pajaska Pajaska

28. 6. 2011 18:41

Špagi,teda jatýrka musí být vońavá a chutná.Bylinky je nádherně ochutí,teda to se musí zkusit.:yes::yes::-p:-p:-p
No já mám hooodně tenký porek,zrovna jsem dávala zimní sadbu,že bych nečekala do zimy?To jsou nítěnky.;-):-))Ukládám do oblíbených a zkusím.:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 6. 2011 18:33

Játra a játra a játra!!:yes:

Klariska Klariska

28. 6. 2011 15:54

Tak, nejlepší pórek je tenký a bez cibule na konci, čím klackovatější tím lepší :yes:;-).

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 6. 2011 15:08

Recept se mi líbí:-p+4:yes:Když není po ruce tenký porek,myslím,že určitě by to šlo nahradit lahůdkovou cibulkou-bílou částí:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 6. 2011 14:38

Á zase játra:-D:-Djá rád játra,ty rád játra♪♪ ;-):-D:-D
reseptík je Špagi moc zajímavý,játra opět jinak;-)+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krůtí játra recepty grilovaná krůtí játra krůtí játra recept krůtí játra krůtí jatýrka koření na krůtí játra krutí játra. recepty krůtí játra na kari recepty kruti jatra krůtí játra na bylinkách krůtí játra a bazalka recepty krutí játra¨ recepty na krůtí játra porek s játry játra bylinky krůtí jatýrka recept lahůdková krůtí játra recept co z krutich jater krůtí játra recepty z krútích jater

Suroviny: játra krůtí, máta, bazalka čerstvá, libeček, petrželka, kmín drcený, česnek, koření oregáno, majoránka, pórek, olej, sůl, bylinky,

TopRecepty.cz

Krůtí bylinková játra s porkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wn7w