Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová

Kdo by nemiloval koláče. Nicméně ne vždy je čas a chuť na jejich zdlouhavější přípravu. Tento recept je naopak velmi rychlý, jednoduchý a chutný. Základní lité těsto, tvarohová náplň a pár lžic povidel. Přidejte pár minut práce a po upečení máte lahodný a vláčný moučník ke kávě.

Hodnocení receptu je 5,0 (403×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

8. 7. 2011 21:08

Suroviny pro 1 plech

1 plech

plech cca 25x35cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 643 kJ / 5 651 kcal
Bílkoviny100,88 g
Tuky169,11 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 625 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy923,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Hrnkové řezy jsou opravdu výborné, chutnají podobně jako hanácké koláče.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Ku. Petra Ku.

7. 1. 2017 13:32

Přidávám :yes: , včera jsem upekla, místo vanilkového pudingu jsem dala banánový a místo povidel domácí ostružinovou marmeládu, ale jinak jsem se držela receptu. Moc dobrý, vláčný, a ta vůně po celým domě ... :-)

Nelli Nelli

10. 12. 2016 09:42

:no::-

zdenka

21. 11. 2016 18:29

Buchtu jsem podle tohoto receptu pekla už několikrát.Je opravdu moc dobrá,nemáme rádi povidla, dávám jahodovou a borůvkou marmeládu a jen se po ní zapráší :yes:

Sachmetka

21. 11. 2016 18:06

B.: Jestli to nebude tím, že neznáte krajové výrazy :-D :no:. A když to nechcete péct, nemusíte, ale "vylejvejte se "někde jinde .. Bože, do čehos to duši dal :-?:-?

LucienkaJ LucienkaJ

18. 11. 2016 14:34

Buchta v troubě :-8 Tak uvidíme jak dopadne - těsta se mi zdáli moc řídká a tak se mi to vše tak trochu slilo dohromady, ale věřím, že chutnat bude skvěle :yes:

Johanka128 Johanka128

11. 11. 2016 10:45

Velmi dobrá buchta, přetvořila jsem si korpus do bezlepkové podoby a bude to i super těsto na bábovku, jen je třeba dát víc tekutin, je trochu hutné, ale to je nejspíš bezlepkovými moukami. Použila jsem 1/2 hrnku čirokové, 1/2 hrnku tapiokové a 1 hrnek Doves Farm samokypřící + špetku guaru. Čiroková mi zbarvila těsto do tmava:-) Cukru jsem dala jen půl hrnku, používám hnědý Demerara, a úplně stačilo. Jen asi to chce trochu větší plech, aby nebyla tak vysoká vrstva. Tvaroh byl v podstatě tekutý, trochu jsem se toho bála, ale ve výsledku mňam mňam:-) Zbytkem těsta jsem pokapala vrch, ale ani to není potřeba, stačí nechat jen tvaroh a povidla...určitě jsem ji nedělala naposledy:-)

La Furi Roja La Furi Roja

5. 11. 2016 13:51

Potřebovala jsem něco rychlého upéct, v lednici jen tvaroh, ráno volala mamka, že se staví odpol na kafe. Dělala jsem poloviční dávku, mám malé plechy, puding jsem měla jen čokoládový, povidla jsem nahradila domací trnkovou marmeládou a ještě do náplně poslala trochu amareta a nasekané mandle... Nuže, voní to nádherně, jsem zvědavá, jaká buchta bude <3

B.

28. 10. 2016 15:46

Přešla mne chuť. Děkuji. Kdo může napsat ,,s povidlím,, toho receptům nevěřím.;-(;-(;-(;-(;-(:-((:-?:-?:-?:-?:-?

Jirina78

24. 10. 2016 11:44

Tento koláč je výborný. Pekla jsem ho už několikrát a vždycky měl úspěch. Je krásně vláčný a dobrý.:yes:

Mischak

18. 10. 2016 19:41

Naprosto úžasná, ňami ňam. jen se po ní zaprášilo :-p.

Houska68 Houska68

8. 10. 2016 13:33

Dobrota. Olej i mléko dávám přiměřeně podle oka podle hustoty těsta i náplně. Ani jsem těsto nedělila na dvě části, ale rozetřela na velký plech. Povidel jsem nakydala celý kelímek. Kombinace těch dvou chutí u náplní, je úžasná. <3

Drahomíra

1. 10. 2016 16:02

Kat, těsto musí být tekuté, navrch se krásně nalije z mísy, slabá vrstva:-K super buchta:yes:

mar11235

28. 9. 2016 00:15

Ako dlho sa to ma piect?

Reuska

8. 9. 2016 14:28

Opravdu luxusní!! :-K

mejtys

6. 9. 2016 20:24

hosta: Mimochodem, u první várky se mi tvaroh zdál taky moc tekutý. Do druhé jsem tedy dala minimum mléka a ... chyba. Tvaroh byl moc těžký, měl podobnou hustotu jako těsto, takže se do něj bořil a koláč tolik nevyskočil. V třetí jsem se vrátila k původnímu množství mléka. Nejsem moc velký fanda pudinků ve tvarohu, tak ho dávám jen tak trochu, aby se neřeklo, ale myslím, že by tvaroh díky vejci stuhnul i tak. Úspěšné pečení ;-)

1 4 5 6 7 8 18

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohová buchta na plech tvarohová buchta rychlá buchta na plech buchta s tvarohem a povidly rychlá buchta s tvarohem vynikající buchty na plech vlacna tvarohova buchta koláč s tvarohem a povidly rychlá buchta s tvarohem a povidly tvarohový koláč buchta na plech s tvarohem a povidly buchta s tvarohem a povidlím dobrá tvarohová buchta tvarohovo povidlova buchta rychlá dobrá buchta buchty tvarohové buchta s tvarohem rychla dobra buchta s tvarohem dobrá buchta s tvarohem tvarohové buchty

Suroviny: mouka hladká, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, tvaroh ve vaničce, cukr, cukr vanilkový, pudink vanilkový, vejce, tvaroh, povidla švestková

TopRecepty.cz

Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7gB