Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 234 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 4,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 9,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Moje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 9 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 15 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 17 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 10 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 11 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 13 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 13 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 13 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 13 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 13 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 15 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprova roladka,
ryže s cibulí,
vepřové s rýží,
roláda s rýží,
závitky z bůčku z pořadu prostřeno,
jak osmažit cibulku,
ladův bůček,
rýže na cibuli,
vepřova rolada s riži,
vepřova rolada,
hovězí rolada s riži,
recepty rolada z veprove kyty priloha ryze,
varěná rýže s cibulkou,
vepřové s rýží v troubě,
jak osmažit cibulku do křupava,
veprova pecene s rizi,
roláda s cibulí podle jany remkové,
jak osmažit cibulku do křupava?,
vepřová rolada prostřeno,
česke jednoduche recepty z vepřove plece
Suroviny:
plec vepřová,
rýže,
cibulka,
cibule,
pepř,
sůl,
masox,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)
máte pravdu .. teď už to není jen o vaření, ale o otm, jak se ty lidi vzájemně shazují ... a kritizují jenom sami sebe - osobnost, a ne to, co uvaří ...
moc dobré je nasypat na maso s rýží a cibulí ještě sušené houby, pouze namočené, ne tepelně zpracované a teprve poté sbalit do roládky.
Jinak jo je to tuctový, ale dobrý
Při tom tohle není vůbec špatné jídlo, naopak