Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku osmažíme slaninu, k ní přidáme sádlo a na to dáme osmažit cibulku pokrájenou nadrobno.
Krok 2: Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až se maso zatáhne, dáme mletou papriku, pak přidáme ostatní koření, víno, papriky na proužky, česnek, rajčatové pyré, osolíme, zalijeme vodou, papiňák zavřeme a maso necháme dusit. Pokud je maso koňské, tak dusíme o něco déle, než hovězí.
Krok 3: Papiňák otevřeme, a ragů dochutíme, dosolíme a můžeme ho zahustit, buď chlebem, nebo solamylem, který rozpustíme ve vodě a ještě povaříme.
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
Moje poznámka
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
koňské maso recepty,
hovězí krk v papiňáku,
konský guláš,
ragú z hovězího krku,
koňské zadní, recepty,
naložila koňský guláš,
jedla jsem koňský salám,
konský guláš v papináku,
hovězí v papiňáku,
koňské maso na víně,
hovězí na víně v papinaku,
papiňák recepty,
recepty z papiňáku,
vino v papinaku,
konske zadni,
hovězí ragů recept,
hovezi zadni v papinaku,
buřtguláš z koňskeho salámu,
ragu z koňského masa
Suroviny:
kýta koňská,
slanina,
cibule,
česnek,
paprika,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
víno červené,
paprika sušená sladká,
pyré rajčatové,
sádlo,
sůl,
chléb,
voda
Komentáře (22)