Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,21 g |
Tuky | 13,68 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je chutí docela podobná svíčkové. Tato omáčka je více výrazná, kořeněná a více zeleninová. Podávala jsem s domácím knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2011 21:54
7. 11. 2011 21:49
7. 11. 2011 19:09
7. 11. 2011 11:30
7. 11. 2011 10:44
7. 11. 2011 10:39
7. 11. 2011 00:49
6. 11. 2011 20:38
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...
6. 11. 2011 19:36
6. 11. 2011 18:32
6. 11. 2011 18:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Další recepty
Tématické fráze: maso v papináku králík na smetaně v papiňáku jak dlouho dusit kuřecí maso maso z papináku svíčková na smetaně v papiňáku svíčková v papináku dušené maso se zeleninou jaké maso na svíčkovou dušení v papináku panenka v papináku jak dlouho dusit maso můj kamarád nejí maso recepty z papináku svíčková na smetaně z papináku jak uvařit maso v papiňáku jak dusit maso v papiňáku jak dlouho dusit maso v papiňáku maso do papinaku kureci maso v papinaku vepřová panenka v papiňáku
Suroviny: maso koňské, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, citron, směs zeleninová mochovská mražená, kopr čerstvý, smetana 33%, vývar zeleninový, olej, cukr, sůl, mouka hladká
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
11 názorů