Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Břeclavské řízky

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2011 09:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 864 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny109,93 g
Tuky100,24 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,03 g
Sacharidy13,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Asi před 2 týdny jsem tuhle kuchařku dostala a můj syn v ní šmejdil a tohle jídlo se mu líbilo, tak uvařil. Občas si přišel pro radu, ale dopadlo to skvěle a moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martina 72

1. 10. 2011 13:31

Jana Remkova: Ó jaký večer:-?, bylo přidáno dopoledne:-D:-D:-D

rebeka rebeka

1. 10. 2011 12:40

Jana Remkova:;-(:-(:-D:-D:-D:-D:-D;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 12:36

rebeka: malinko podobně, ne úplně. Do Znojma se nedává kečup, ani anglická, aspoň já ji nedávám. Řekla bych, že tohle je malinko pikantnější a určitě by šlo použít i jiné maso;-).
Ne, jsem totálně vytočená, co si to dovoluješ mi kritizovat fotku?:-((:-(( Sama neumíš nic a mne budeš tady kritizovat za ovladač na televizi?:-(( Ten na stůl patří, ne?:-((
Cháááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! Se z tebe picnu!:-D:-D:-D!!! Mne neznáš, nebo co?:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 12:30

martina 72: no, díky za to, že se sem tam večer objeví nějaká inspirace;-). Hned tisknu a vytahuji maso z mrazáku!:-D

rebeka rebeka

1. 10. 2011 12:29

Jana Remkova:doufám ,že to bereš v legraci..tak to bylo i myšleno;-):-) takže to chutná podobně jak např.znojemská:-?

martina 72

1. 10. 2011 12:28

Jani děkuju, syn bude mít radost, že chutnalo i někomu dalšímu:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 12:22

rebeka::-8:-8:-8:-8 no, jsem holt tele, vůbec jsem si nevšimla:-8. No, chutnalo, jen Láďa si pod pojmem "řízek" představuje jen řízek v trojobalu. Snědl kupu, takže určitě mu bylo šumafuk, že to v trojobalu není!:-D Je to zásluhou té hořčice, kečupu a okurek taková kyselkavější šťáva;-)

rebeka rebeka

1. 10. 2011 12:18

Jana Remkova:co tam dělá zase ten ovladač na 3.fotce:-?:-D:-D:-D
ale jinak to vypadá mooc dobře:yes::yes::-K a jak vám chutnalo:-p:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 12:17

Moc dobré, zase něco jiného. Snad to tak nějak má vypadat;-) Přidávám foto, plusík jsem dala včera:-)

Pajaska Pajaska

30. 9. 2011 18:13

Hodně zajímavé,ukládám k vyzkoušení.:yes::yes:

Bibinka Bibinka

30. 9. 2011 12:12

martina 72: Marti, to vypadá dost dobře a syn je šikovný, jen bych mu vytkla, že to nevyfotil-škoda. Dávám ti 6.bod:yes:

martina 72

30. 9. 2011 11:46

kadlec: Kadlec je mu 16;-)

kadlec

30. 9. 2011 11:42

Martinko, kolik je vašemu synovi let, jestli to není tajné, tento recept mě láká k vyzkoušení:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2011 11:29

Mnooo, taky bych ještě měla nějakou kýtu;-)

Jikotka Jikotka

30. 9. 2011 11:01

Taky to zkusím,nevím čím bych překvapila návštěvu a rodinu :-O:-O:yes::yes::yes:ukládám...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: břeclavský řízek jak nakrájet maso na řízky břeclavský plátek břeclavský řízek recept břeclavská pečeně břeclavský vepřový řízek břeclavské maso břeclavský vepřový plátek recepty breclavsky rizek rizky břeclavské okurky jaký maso na řízky kupa řízků břeclavský plátek s rýží breslavske rizky recept břeclavske vepřového masa breclasky rizek břeclavské plátky ottova kuchařka řízky břetslavský řizek

Suroviny: kýta vepřová, slanina anglická, okurky sterilované, cibule, hořčice plnotučná, kečup sladký, sádlo, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Břeclavské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0XY3