Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Středně náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 806 kJ /
1 866 kcal
Bílkoviny150,25 g
Tuky138,18 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 655 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy4,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety nasolíme, opepříme a zakapeme citrónem. Krok 2: Zavineme je do rolády a vždy při okraji propíchneme špízovou jehlou, ponecháme asi 1 cm a zbytek odřízneme k dalšímu napichování. Krok 3: Roládky z ryby prokládáme salátovou okurkou, kterou jsme nakrájeli na asi centimetrová půlkolečka a přelili vroucí vodou. Krok 4: Mezi maso a plátky okurky napichujeme bobkové listy. Krok 5: Špízy opékáme na rozpáleném másle dokřupava a hotové podáváme s vařenými brambory nebo kaší a s bylinkovým máslem, které jsme připravili smícháním změklého másla, utřeného česneku, soli, petrželky a pažitky.

Zveřejněno 14. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ4D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ4D

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (15)

Já si moc nedovedu představit sušený bobkový list na špízu a ani nejsem jeho fanda. Možná bych ho nahradila nějakou čerstvou bylinkou (vím je zima :(), třeba bazalkou a zavinula bych jí do té rybky. Každopádně tvůj recept je hodně inspirativní :-p;-).

:-p:yes:+15

Děkuju, jste hodné...:-)

Eliza: ale neblázni, prosím tě, to se přece může stát každému..jsme jenom lidi, nikdo není dokonalý:-8:-):-K
žádné pauzírování..jen klidný a odpočinkový spánek:-*:-)

Eliza: Eli, může se to fakt stát každému, že se nějak upíše:-*

rebeka: No, tak to už je na pováženou....:-O:-//:-8 Asi začínám blbnout a měla bych si dát pauzičku... Úplně se stydím a raději zalézám...:-8:-8

Eliza: Eli, ještě jsi jednu hrubici zapomněla..v postupu..hned 1. slůvko:-8

Pro ty, co si všimli a zhrozili se tak jako já před chvílí:
Tu hroznou hrubku jsem opravila...:-8:-8 Omlouvám se všem, kterým bila do očí. Nevím, jak se to mohlo stát, ale už je to pryč...

Hezký recept:-p:yes:

:yes: Eli to je krása, a já mám takový hlad;-(:-D:-K

Moc všem děkuji za zájem, projevený bodíky...:-)
vseumel: Prosím, napiš, co bys změnila - pro inspiraci mně i ostatním...:yes:
Jinak cuketu jsem měla doma taky a uvažovala jsem o ní, ale pak jsem se rozhodla vyzkoušet tu okurku...někde jsem to četla - a je dobrá, šťavnatá

:yes:pěkná inspirace,uloženo:-K

Fotky vypadají úžasně, ale také bych pár věcí pzměnila..... To už jen moje chutě............:yes:

neregistrovaná 15. 12. 2011 10:55
tu uhorku by som zamenila za cuketu
inak :yes:

:yes::-p

Tématické fráze:
rybí roládky, roládky z ryb recept, recepty mořský vlk, o je to jehle, rybí recepty, rybi rolada, rolady z ryb, recepty roládky z candáta, recept candát na jehle, rybí filety na bylinkovém másle, roladka candat

Suroviny:
pangasius, okurka salátová, bobkový list, máslo, citron, petrželka, pažitka, česnek, sůl, máslo, olej olivový

Přidat fotografie receptu