Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený vepřový jazyk na žampionech

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2012 18:57

Suroviny

Porce: 2-3, podle velikosti jazyků

Nutriční hodnoty

Energie1 376 kJ / 329 kcal
Bílkoviny5,32 g
Tuky22,15 g
Vláknina13,62 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy24,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud do mísy k jazykům přidáme ještě kuřecí stehýnko a upečeme společně, bude hotová šťávička ještě chutnější. Zbytek vývaru z jazyků použijeme třeba jako základ na zeleninovou nebo jinou polévku. Dobrou chuť.

P.S. Pokud budeme jazyky vařit v obyčejném hrnci, tak od doby varu asi 40-45 minut, při použití papiňáku 25-30 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

4. 1. 2012 21:38

krásné foto:-K:-K:yes::yes:
hezké papu:-p:-p;-):yes:

Colombo65 Colombo65

4. 1. 2012 21:00

Dobrá motivace ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2012 20:51

No teda..:-(( Příjdeš si po 14 dnech, zavoníš jazykem a zase zmizneš, jak pára nad tlakáčem:-D. Andulko, já miluji tvé recepty;-). Podle tebe a Ivulinky se tak krásně vaří:-*

chimena

4. 1. 2012 20:41

vypadá to báječně, určitě vyzkouším :-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 1. 2012 20:12

Krásný pokrm, úplně to vnímám na "chuťových pohárcích":-K:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

4. 1. 2012 20:08

To je nádhera. Jazyk u nás není problém sehnat. Tímto receptíkem si šplhnu u manžela:-)) Ukládám a Aničko děkuji za inspiraci a posílám bodík:-K:yes:...+1

Bibinka Bibinka

4. 1. 2012 19:49

Aninko, máš to pěkný, je to zajímavé jazyky upéct v troubě a určitě to bude dobré:-p Dávám ti 6.bod:yes:

majda 2

4. 1. 2012 19:45

Vypadá to krásně a jedlé!:yes::-p:-)+6

Ivusa Ivusa

4. 1. 2012 19:16

Aničko ,fotka je fakt mňamózní a také receptík je super.Občas se mi podaří narazit na jazyk a teď už i vím co s ním spáchám....Už se těším a ukládám,...:yes::yes::yes::yes:

suslajda suslajda

4. 1. 2012 19:06

;-)vypadá to moc hezky jen ten jazyk sehnat+2:yes::yes:

Ivana Ch

4. 1. 2012 19:05

Jazyky máme rádi, tohle vypadá velmi dobře.:-p:-p:yes::yes::yes::-K

spagetka spagetka

4. 1. 2012 19:04

Mám dokonce i tu sojovku, ale ne jazyk, ach jooo :-S;-):-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 1. 2012 18:59

:-OÚžasná fotka:yes: I recept vypadá moc dobře:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk pečený hovězí jazyk veprovy jazyk recept pečený vepřový ořech vepřový jazyk recepty vepřové jazyky recepty hovězí jazyk pečený vepřové na žampionech s rýží hovězí jazyk na žampionech hovězí jazyk recepty vepřové jazyky recept na vepřový jazyk recept vepřový jazyk vepřový jazyk na houbách hovězí jazyk s rýží veprovy jazyk v papiňáku vepřovi jazik pčený vepřový ořech pečenývepřový jazyk vepřový jazyk v troubě

Suroviny: jazyk vepřový, masox, olej, omáčka sojová indonesia, cibule, česnek, žampióny, kmín celý, máslo, koření nové koření, pepř celý

TopRecepty.cz

Pečený vepřový jazyk na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M54G