Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 365 kJ / 2 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,18 g |
Tuky | 267,58 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 483 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 5,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto z vnitřního sádla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44R2
Moje poznámka
Těsto z vnitřního sádla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44R2
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 11 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 14 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 5 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 6 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 7 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 8 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 9 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 9 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 10 hodinami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 10 hodinami
Tématické fráze:
listové těsto ze sádla,
těsto ze sadla,
těsto na štrúdl ze sádla,
štrudl ze sádla,
šátečky ze sádla,
střevní sádlo,
kolače z vnitrního sadla,
recept na listové těsto ze sádla,
štrudl ze syrového sádla,
těsto sádlo,
tésto ze syrového sádla,
šátečky ze střevního sádla,
domácí listové těsto ze sádla,
sádlo do těsta,
šátečky ze syrového sádla,
listove testo ze sádla recept,
těsto se sádlem,
listové těsto se sádlem,
testo z vnitrnihosadla,
těsta ze sádla
Suroviny:
sádlo,
mouka hladká,
žloutek,
smetana,
kůra citronová
Komentáře (3)