Kuřecí steak ala Roma

Rikulka Kuchař: Rikulka

Doba přípravy: 45 min 4 porce Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

tuk na smažení
500 g kuřecích prsíček
2 smetany 30 %
1 červená paprika
1 zelená paprika
25 dkg eidamu
2 stroužky česneku
olivy - zelené nebo černé, dle chuti
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso naklepeme, osolíme a opepříme (kdo chce může dochutit i jiným kořením např.steak) a z prudka ho osmahneme. Poté si na nudličky nakrájíme papriku, na kolečka olivy a sýr nastrouháme.

  2. Zprudka opečené maso dáme na pekáček a přidáme papriku.

  3. Poté si v 0,5 litrove sklenici smícháme smetanu s rozlisovaným česnek, solí a pepřem a zalijeme tím směs.

  4. Nakonec zasypeme sýrem a dáme do předehřáté trouby na 180°C na dobu 25 minut. Jako přílohu zvolíme hranolky nebo opečené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí steak ala Roma

Tématické fráze: kureci steak kuřecí steak na česneku penne roma recept kuřecí steak recept kuřecí maso ala steik kuřecí steaky recepty kuřecí steak na čeneku recepty na kureci steaky roma nudle recept nudlicky roma kuřecí steaky zapečené ve smetaně recepty pro roma jak dlouho smazime kureci steak kuřecí steak doba smazeni steak na nudličky kuřecí nudličky ala roma steak alá jak dochutit kureci steaky kuřecí steaky na smetaně zapečené tortelliny ala roma,recept