Suroviny
Porce: cca 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,01 g |
Tuky | 40,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,59 g |
Sacharidy | 11,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá kuřecí ňamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22AM
Moje poznámka
Rychlá kuřecí ňamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22AM
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 40 minutami
Chutné vafle
Andredka před 9 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 11 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 11 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 12 hodinami
Valašské frgály
suneno před 13 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 14 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí rarášci,
kuřecí ňamka,
namka,
marcela martášková,
namka z kurecího masa,
recept rarášci,
recept na klatovský rarasek,
namka k pivu,
letní namka,
namka69,
výborná ňamka,
kuřecí nudličky námka,
rarášci recept,
kuřecí rarášek,
klatovské rarášky,
rarasek z kurete,
recepty na kuřecí rarašci,
kuřecí rarášky,
kruti ňamka,
kureci namka recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr eidam,
vejce,
mouka polohrubá,
mléko,
pepř,
sůl,
koření grilovací,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (10)