Kedlubnové karbenátky
Suroviny
Porce: 4-8 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,54 g |
Tuky | 95,21 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Yanul-nedávno přidané recepty na diskuzi. Recept jsem si upravila, ale podle "spolustravníka" je to vynikající!! Díky, Yanul!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2012 21:33
24. 7. 2012 09:56
14. 7. 2012 15:35
13. 7. 2012 16:25
13. 7. 2012 15:23
13. 7. 2012 15:15
13. 7. 2012 15:03
13. 7. 2012 14:09
13. 7. 2012 13:53
13. 7. 2012 13:51
13. 7. 2012 13:17
13. 7. 2012 13:15
13. 7. 2012 12:54
Mě se také někdy na fotku vloudí kočičí tlapka,nebo šňůrka od foťákua zjistím to až při přetahování fotek a to už je jídlo fuč
13. 7. 2012 11:58
13. 7. 2012 11:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnové karbanátky kedlubnové bramboráky co s kedlubnou kedlubnový bramborák karbanátky s kedlubnou kedlubnove recepty karbenátky kedlubnový karbanátek recepty s kedlubnou bramborák z kedlubny karbanatky s kedlben kedlubnové karbanátky s mletý masem recepty z kedlubnu karbanátky z kedlubny mleté maso a kedlubny kedlubnové karbanátky z mletého masa karbanátek z kedluben karbonatek z kedluben kedlubnové karbanátky bez masa karbenatky z kedluben,recept
Suroviny: kedlubna, maso hovězí mleté, česnek, majoránka, paprika sušená sladká, houska, pepř, sůl, vejce, slanina uzená, strouhanka, olej
Kedlubnové karbenátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22l1
18 názorů