Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 79,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 70,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso smícháme s kukuřicí, podušenými žampiony, kořením a nakrájenou feferonkou.
Krok 2: Kapie nařežeme opatrně ostrým nožem na asi 2 cm široká kolečka.
Krok 3: Zapékací nádobu vymažeme olejem, naskládáme do ní kolečka paprik a jejich středy vyplníme masovou směsí.
Krok 4: Navrch každého posadíme špičku kapie a dáme do trouby vyhřáté na 180°C.
Krok 5: Pečeme asi 30 minut, ke konci přidáme do výpeku lžíci másla a necháme už jen rozpustit. Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 21. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapiová sombréra, tak trochu mexická
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOxW
Moje poznámka
Kapiová sombréra, tak trochu mexická
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOxW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 32 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 37 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
rýžové sombréro,
kuřecí směs sombrero,
sombrero salat,
recept na pizzu sombrero,
rýžové sombréro recept,
dort sombrero,
salát sombrero,
sombréro jídlo,
jídlo sombrero,
jak udělat sombrero,
papriky sombrero,
masova směs sombrero,
recepty směs sombrero,
kapiová pikantní,
mexické jídla recepty,
rýžové sombrero sýr,
ryzovy sombrero,
rýžové sombéro,
mlete kapie s feferony,
ero směs s kukuřicí
Suroviny:
kapie,
maso mleté,
kukuřice sterilovaná,
žampióny,
feferonka,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (12)
olé