Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na pomeranči

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

17. 10. 2012 18:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 971 kJ / 1 905 kcal
Bílkoviny206,20 g
Tuky57,12 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 453 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy136,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud budeme přiravovat v obyčejném hrnci, orestované maso podlijeme do 3/4 pomerančovou šťávou a dusíme do měkka,cca 90minut. 10minut před koncem přidáme kostičky citronátu a šťávu pod masem zredukujeme na námi požadovanou hustotu.

Máte-li rádi pikantní,navinulou chuť vyzkoušejte:-)

Já jsem podávala s"jemnými přílohovými noky"http://www.toprecepty.cz/recept/29704-jemnepriloho...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

17. 10. 2012 20:01

Pomeranč jsem ještě k masu nedávala a zatím si chuť neumím moc představit. Chce to fakt vyzkoušet. Proto ukládám k vyzkoušení.:yes:

Jinak pomerančovou kůru jsem dávala dávala do pomerančové marmelády. Také se strachem jsem ji dělala a je výborná, nezhořkla :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2012 19:55

:-p:-p no, parádička!!:-p

BILKOVAI BILKOVAI

17. 10. 2012 19:46

Aničko, opět se Ti zase povedla náramná mňamka;-):-p:yes:

nofrona

17. 10. 2012 19:29

Anička je kouzelnice:yes:, další dobrota:-p

rebeka rebeka

17. 10. 2012 19:12

1974andrea: no právě:-//:-// byla tam i kúra.. tady je taky.. tak mám strach:-/

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2012 19:11

rebeka:Nadi, to je tou kůrou, když ho jenom vymačkáš, nezhořkne. Teda nikdy mi nezhořknul;-)

ivulinka ivulinka

17. 10. 2012 19:07

No páne jo, to vypadá nádherně jedle:yes::yes::yes:

srettka

17. 10. 2012 18:59

no pááni, nejdřív sem vletí s játrama a teď kraví ksichtíky a hnedle s pomerdančem:-O divoška jedna kuchtivá;-) ale máš to pěkný:-p:yes: a nejspou v tom žádné gule, no neni to paráda?:-))

rebeka rebeka

17. 10. 2012 18:44

vypadá to luxusně Andulínku:-K;-):-):yes::yes::yes:
ale já mám s pomerančem k masu špatnou zkušnost.. chutnal mi hořce, a od té doby z něj mám respekt.. asi to s ním neumím:-S:-8;-)
ale ty jo a bodík je zaslouženě tvůj:-K:-K:-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pomerančích hovězí líčka hovězí líčka v papiňáku líčka na pomerančích hovězí líčka recept hovězí maso na pomerančích hovězí líčka recepty recept na hovězí lička hovězí líčka na pomerančích hovězí na kari a pomerančích líčila hovězí líčka v papiňáku licka recept hovězí recept na líčka výborná hovězí licka recepty na hovězí líčka v papináku recept na hovězí na červeném víně s pomerancovou kurou hovězí líčka na pomerancove omacce čína z hovězích líček kureci maso s pomeranci je hořke

Suroviny: líčka hovězí, šťáva pomerančová, olej, zázvor čerstvý, kůra pomerančová, olej, šťáva pomerančová, citronáta, bujón zeleninový, sůl, pomeranče, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na pomeranči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AKKB