Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brněnský vrabec

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

20. 1. 2013 20:56

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie6 732 kJ / 1 609 kcal
Bílkoviny234,57 g
Tuky53,77 g
Vláknina17,57 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,55 g
Sacharidy43,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj: Jihomoravská kuchařka - cena 9,-Kčs - lehce upraveno dle vlastních potřeb, možností a chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 1. 2013 21:21

;-):-O:yes:

Colombo65 Colombo65

20. 1. 2013 21:17

AniCiz:
... já na body nehraju ;-);-);-)

AniCiz

20. 1. 2013 21:15

:yes:krááása:-*:-K:-K:-K
ps.děvčata,jedna nebodovala

ivulinka ivulinka

20. 1. 2013 21:08

:-p:yes:

jarka skrobakova

20. 1. 2013 21:08

:-p:-p:yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený vrabec moravský vrabec s kečupem pečený vrabci moravský vrabec z kýty brněnský vrabec se zelím jak naložit maso na moravského vrabce vrabec peceny moravský vrabec naložení cesky vrabec recept brněnske vrabci recepty maso na vrabce brnensky zavitek jak nalozit maso na vrabce naložení masa na vrabce brnesky dort vepřové maso brněnsky vrabec recept na brněnský brabec brněnské výpečky recept brnenske brabce pečené maso - brněnský vrabec

Suroviny: palec vepřový, sádlo vepřové, cibule, česnek, kečup sladký, pasta papriková, kmín celý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Brněnský vrabec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7J1B