Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský králík

Pečený králík je skvělou volbou pro slavnostní večeři. Tento pokrm přináší dokonalé spojení intenzivní chuti česneku a šťavnatého masa králíka, který se vypeče do dokonalé zlaté krustičky.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min Bez doby odležení masa přes noc

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava, Bez doby odležení masa přes noc)

17. 2. 2008 11:58

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 120 kJ / 1 702 kcal
Bílkoviny5,96 g
Tuky160,05 g
Vláknina11,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 660 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy41,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Přílohu zvolte podle Vaší chuti, pečivo, rýži nebo bramborovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jitulinek

7. 3. 2016 21:10

recept jsem objevila až nyní. Zkusila jsem takto připravit i vepřová žebírka, pekla jsem pomalu a výsledek: úžasná mňamka :-K

tonnydj

3. 5. 2014 12:36

tonnydj@seznam.czzkusím to s tím kysaným zelím snad se to povede :-K

sarka 38

9. 11. 2013 16:31

Dá se prosím, nahradit bílé víno červeným ??

Jana

29. 3. 2013 21:58

Králíka jsem upekla a byl luxusní, opravdu to nemá chybu. Šťavnatý , výborný. Doporučuji.:-p

pepa

24. 3. 2013 10:51

tento recept me velice zaujal a mohu rict, ze takhle vypecenyho samecka jsem jeste nejdl :-)

Marie

16. 6. 2012 15:44

Přiznám se,moc králíka nejím,ale manžel přinesl domácího krasavce. Říkám si co s ním:-/.......Zabrouzdala jsem na internetu a tento recept se mi zalíbil,vyzkouším. :-)

Jana Machátová

19. 4. 2012 09:45

Dnes jsem dělala Moravského králíka, doopravdy výborný recept.:yes::-p

Wikouš

28. 3. 2012 20:17

maso se krásně rozpadá na jazyku....těsně před vložením do trouby jsem to vše ještě pokryl vrstvou kysaného zelí. vyzkoušejte!!:yes:

matata 8

24. 3. 2012 09:44

:-):-/:-K:-*:-D:yes: jeto prima mama nevi co s kralikem a todle ji nadchlo:-(:-):-/:-8:-K

Šrek

13. 3. 2012 10:17

:-8jdu na to nevedel jsem co z kralikem. Ted uz vim:-

lili

11. 4. 2011 19:43

To musím zkusit.Zrovna ted táta jednoho králíka klepl.Hold osud :-)

maris maris

22. 4. 2009 21:38

To se mi povedlo:-8 V tom případě máš krásnou remosku, :yes: vypadá na fotce jako černý talíř.:-D

vybusna vybusna

22. 4. 2009 19:59

jaj maris.....vdaka...ale ten *tanier* nie je tanier...je to moja remoska;-(.....je jasne, ze fotky skresluju...mrzi ma, ze ta to zmiatlo.

maris maris

22. 4. 2009 19:58

Králíček vypadá moc dobře a určitě taky tak chutnal. Škoda, že momentálně žádného nemám:-S Krásná fotka - máš nádherné talíře:yes::-)

vybusna vybusna

22. 4. 2009 09:03

:-D...a to som si veru ani nevsimla:-D ja skapem....no to bude pravdepodobne tym, ze tento mesiac chodievame vzdy vzdy na slovensko a otecko nam nejakeho zajaca vytiahne z kotca...tak. no a fotku urcite pridam....

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králik domácí recepty domácí králík recepty recept králík na hořčici z prostřeno králík na víně podle polreicha recepty z králičího masa recepty králík domácí králík domácí naložení králíka kralik-recepty recepty-králík králíci na prodej králíčí recepty prodej králičího masa králík recepty podle dity cena kraliciho masa králičí filety králík na hořčici babica kralik pečený recept prodej králíků na maso recepty z králíka domácího na pivu

Suroviny: králík, olej, víno bílé, voda, pepř, paprika sušená sladká, hořčice, kečup sladký, cibule, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Moravský králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ng4