Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 88,41 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/
Takto marinované maso můžeme dát i na gril, je vynikající !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2013 15:14
30. 1. 2013 15:00
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin. A navíc, když se maso marinuje.
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
30. 1. 2013 14:42
30. 1. 2013 14:30
30. 1. 2013 14:13
30. 1. 2013 13:59
30. 1. 2013 13:52
30. 1. 2013 13:33
asi neumí vařit, že by a paní autorka receptu umí,
30. 1. 2013 13:25
30. 1. 2013 13:23
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené.
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě.
30. 1. 2013 13:17
30. 1. 2013 13:10
30. 1. 2013 12:57
30. 1. 2013 12:41
A debata o solení mi príde absurdná... každý solí predsa podľa seba, nie? Potrebuje pokusy?
30. 1. 2013 11:45
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 4 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 6 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 29 minutami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 35 minutami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 42 minutami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 53 minutami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 1 hodinou
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Jakou štólu si letos upečete? Zkusíte klasickou z kynutého těsta nebo tvarohovou?
Další recepty
Tématické fráze: vinná marináda šťavnatá krkovička vinná marináda na maso olejová marináda marináda s vínem na vepřové maso marináda na krkovici šťavnatá krkovice šťavnatá marinovaná krkovice marináda na maso s vínem jak na marinované krkovici aby byla stavnata stavnata krkovicka recept vinna marináda na krkovičku na gril krkovice naložená v marinádě až 3 dny recept na vinnou marinadu štavnatá krkovička na grilu krkovička bobkový víno vinné marinády na maso marináda na maso bobkový list víno recepty na štavnatou krkovičku štavnatá krkovice recepty
Suroviny: krkovice vepřová, víno bílé, olej, česnek, bobkový list, cukr, tymián, pepř, sůl
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
32 názorů