Šťavnatá krkovička s kroketkami

mneneznas Kuchařka: mneneznas

Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

krkovička bez kosti podle počtu strávníků
cibule
čerstvá paprika
žampiony
šunka nebo šunkový salám
plátkový eidam
sůl
pepř
sušený česnek
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku osolíme, opepříme a posypeme sušeným česnekem. Dáme na rozpálený tuk a zprudka po obou stranách opečeme.

  2. Pekáč vyložíme papírem na pečení a krkovici do něj uložíme.

  3. Na maso naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli, papriku, žampióny, šunku a sýr.

  4. Takto nachystané maso dáme do trouby nahřáté na 180°C a asi dvacet minut necháme zapéct.

  5. Podáváme s kroketami a tatarkou.Vhodné jsou i brambory nebo hranolky.

  6. Krokety: 600 g studených vařených brambor, 2 vajíčka, 280 g hrubé mouky, sůl. Těsto důkladně vypracujeme a tvoříme kuličky, které smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Šťavnatá krkovička s kroketkami

Tématické fráze: krkovice s hranolkama krkovička a hranolky recept šťavnatá vepřová krkovička krkovička s hranolkama krkovička v troubě krkovička s hranolky jak upéct šťavnatou krkovici jak upéci krkovici jak upeci krkovičku stavnata veprova krkovice krkovice s hranolky šťavnatá pečená krkovice sváteční recept na krkovici recept na šťavnatou krkovičku krkovicka s hranolkami jak udělat šťavnatou krkovici krkovicka s kroketama štavnatá krkovička s rýží krkovice s kroketama krkovice recepty

Zapomněl/a jsem heslo