Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 453 kJ / 2 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,53 g |
| Tuky | 194,66 g |
| Vláknina | 4,23 g |
| Cholesterol | 959 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,31 g |
| Sacharidy | 143,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pirohy s kuřecí sekanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykzW
Moje poznámka
Pirohy s kuřecí sekanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykzW
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 5 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 5 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 3 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 4 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 6 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 7 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 9 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 10 hodinami
Tématické fráze:
spenatove pirohy,
pečení zmražené sekané,
slané těsto se sekanou,
sekana jak rozmrazit,
hotová kuřecí sekaná,
sekana zmrazena,
pirohy recept,
kuřecí sekaná recepty,
kuřecí piroh recept,
recepty sekaná hnízda,
domácí těstoviny pirohy,
zmrazena sekaná,
kuřecí sekaná,
jak rozmrazit sekanou,
drubezi pirohy,
celozrnne pirohy,
kuřecí sekaná zmrazená,
na kolik pect sekanou,
drůbeží sekaná 500g,
kuřecí závitky se sekanou
Suroviny:
sekaná drůbeží,
těsto listové,
kečup sladký,
koření grilovací,
vejce,
mouka hladká
Komentáře (1)