Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 986 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,57 g |
Tuky | 15,98 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 11,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Moje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 37 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 42 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
houskové knedlíčky do polévky,
knedlíčky z drůbežího masa,
knedlicky do polevka z drubezich jater,
jak utřít játra na knedlíky,
drůbeží žaludky recepty,
knedlicky z drubku,
zahuštěná polévka s drůbeřími žaludky,
drůbeží žaludky,
varene drubezi zaludky,
drůbeží žaludky vařené,
drůbeží žaludky vařené,
vývar z drůbežích žaludků,
knedlíčky do polévky z drůbežího masa,
vývar s drůbežích žaludků
Suroviny:
vývar,
vejce,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
květ muškátový,
zázvor mletý,
houska
Komentáře (4)
gurtlerova: zeleninu (já měla jen celer a mrkev) nakrájet na tenké plátky a tvořítky na cukroví vykrájet malé tvary. Zeleninu jsem použila syrovou, ale dělávám i z vařené. Vnoučatům se to líbí, tak co bych pro ně neudělala ....
Ale z nudlového těsta by to šlo také - vykrájet a pak uvařit jako normální těstovinu.