Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žvej - žužu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 2. 2013 19:03

Suroviny

Porce: dle strávníků

Nutriční hodnoty

Energie6 006 kJ / 1 436 kcal
Bílkoviny216,36 g
Tuky57,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 700 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha dle vlastního výběru, já dělala halušky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vlasta Horáková

2. 2. 2013 19:36

Je zajímavé, jak se název tohoto receptu mění. Vždycky ho objevím se změnou. Znám ho pod názvem Šuej-ču-žou.
Co se týče receptu, taky. Po prvé jsem v něm objevila curry koření, které v čínské kuchyni není známe a nikdy se v čínských jídlech nepoužíva.

nofrona

2. 2. 2013 19:28

:-p:-p:yes: +1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zvejzuzu švejžužu žvej žu žu žužu recept žužu švej-ču-žou švejžužu z vepřové kýty švej šu žu čína s jidášovým uchem šuej žužu sveižužu zvej zu zou recepty s jidášovým uchem zvej ču žou žvej-žu-žu recept na žužu vepřové švej ču zu svej zuzu žvej-žužu švej-ču žou recept

Suroviny: plecko vepřové, vejce, solamyl, sůl, pepř, koření kari, masox, pórek, houby sušené, olej

TopRecepty.cz

Žvej - žužu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wg5w