Nádivka s kroupami, houbami a uzeným
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,04 g |
Tuky | 58,04 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 3,18 g |
Sůl | 7,26 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Konzistence hmoty před pečením by měla být jako na Velikonoční nádivku, kterou jistě všichni znáte :-)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2013 07:38
6. 2. 2013 23:31
6. 2. 2013 19:34
6. 2. 2013 18:59
Jen na okraj (nechci být za chytrolína), ale kdysi jsem sbírala zkušenosti v hospodské kuchyni a dostala radu, že kroupy se vaří v nesolené vodě. Zkusila jsem obojí, ve slané se vaří asi tak 5x déle. Totéž platí i u rýže natural, to je už vlastní postřeh.
6. 2. 2013 18:49
6. 2. 2013 13:58
6. 2. 2013 13:46
6. 2. 2013 13:41
6. 2. 2013 13:24
6. 2. 2013 13:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: kroupy recepty hubník s kroupami housková nádivka velikonoční nádivka s houbami recepty z krup kroupy s uzeným nádivky z pečiva recepty kroupova nadivka nádivka bez pečiva velikonočni nádivka s uzeným velikonoční nádivka s játry nádivka z celozrnného pečiva.cz celozrnná nádivka velikonoční nádivka s houbama velikonoční nádivka bez pečiva kroupy v receptech recept na kroupy s houbami hubník z krup velikonocni .pohanky nádivka recept pečivo z krup
Suroviny: vejce, maso uzené, houby mražené, kroupy, česnek, popenec, vývar uzený, sůl, pepř
Nádivka s kroupami, houbami a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgwm
10 názorů