"Mezinárodní" kuře

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut 10 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut 10 názorů

Suroviny 4 porce

1 kuře nebo 4 stehna ( já dnes měla 8 "paliček")
4 bílé papriky
2 velká rajčata
čerstvé bylinky (oregano, petržel, tymián)
sůl
1 balení balkánského sýra ( z Lidlu)
1/2 vaničky netučného tvarohu
5 sušených rajčat naložených v oleji

Postup přípravy receptu

  1. Kuře rozporcujeme, osolíme, vložíme do pekáčku a posypeme nasekanými čerstvými bylinkami. Balkánský sýr rozdrobíme do misky, vmícháme tvaroh a na kostičky nakrájená sušená rajčata. Směsí naplníme rozpůlená a vydlabaná rajčata a očištěné papriky, přidáme k masu a společně pečeme asi 45 minut na 170 stupňů.

Poznámka od kuchařky

Je to takový "mix" italských a bulharských chutí, proto "mezinárodní" kuře...:-)

Komentáře k receptu "Mezinárodní" kuře

Tématické fráze: bulharské kuře jana lívancová jak udelat dobre cele kure recept na bulharskou sarmu kuře na tvarohu kuře v tvarohu kuře balkánský sýr kuře tvaroh kure tvaroh recept kuře a tvaroh mezinarodni recepty z celeho kuřete recepty mezinárodní kuchyně bulharská kuchyně kynuté placky nejkrásnější kure mazinarodni recept recepty mezinárodní kuchyně doporučení recept na sármu recepty na kure kroupami balkánský sýr kuře recept celé kuře sušená rajčata