Suroviny pro 16 porcí
16porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 030 kJ / 4 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,22 g |
Tuky | 301,64 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 830 mg |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 370,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcipánový dort s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEnx
Moje poznámka
Marcipánový dort s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEnx
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
doktor oetker,
doktor etker,
marcipán dr.oetker,
dr.oetker marcipán,
marcipánový dort,
dort pro doktora,
dr.oetker dorty,
doktor otker,
perník doktor oetker,
doktorský dort,
recepty doktor oetker,
dorty pro doktory,
doktor etkr,
ztužovač šlehačky dr. oetker,
dr.oetker dort,
ztužovač šlehačky dr, oetker,
čokoládová nápln dr. oetker,
zdobeni dr.oetker,
dokter otker,
marcipán dr,oetker
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
nutella,
marcipán,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
šlehačka,
ztužovač želatinový,
voda,
marcipán,
džem meruňkový,
poleva čokoládová
Komentáře (3)