Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna v kyselém zelí

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 3. 2013 20:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 625 kJ / 2 300 kcal
Bílkoviny52,02 g
Tuky87,67 g
Vláknina64,88 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 9,70 g
Sůl24,00 g
Sacharidy295,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

6. 3. 2013 19:43

Zdenka: Nejste tak trochu mimo? Nerozumite? Dejte si to prelozit, staci zmacknout puntik a mate to!!! Tejaja pise krasnou slovenstinou, alespon se neco naucite. Dve mouchy, jednou ranou.

spagetka spagetka

6. 3. 2013 19:27

Zdeňka:promiň, ale není důvod, proč by Slováci museli psát recepty v češtině, podívej se na TOP recepty, sk. jsou tam recepty v češtině a nikomu to nevadí.
Název je česky, pokud něčemu nerozumíš, zeptej se;-);-)

maris maris

6. 3. 2013 19:25

Zdeňka: tady ale slovenština nikomu nevadí / zřejmě jen Vám / a název je v češtině kvůi vyhledávání.:-)

Zdeňka

6. 3. 2013 19:14

tejaja: český název receptu se slovenským návodem, tak kde jsme,jsme na českých topkách, tak prosím i návod pište v češtině. Děkuji.:-p:-p:-p

magdalenka magdalenka

6. 3. 2013 15:28

Toto celá moja rodina miluje, vždy robím na veľký plech. Kyslá kapusta, prevoňaná cesnakom a výpekom z mäsa je voľačo úžasného...

tejaja tejaja

6. 3. 2013 07:21

ota: Každý rok nakladám kapustu, mám teda svoju domácu kyslú kapustu a aj preto sterilizovanú z obchodu nekupujem nikdy. Jednoducho myslím, že sa jej nevyrovná ;-) Ale červenú som neskúšala, tú domácu nemám, tak snáď raz skúsim. Ďakujem za nápad :yes:;-)

ota

5. 3. 2013 21:44

Z vlastní zkušenosti vím, že nejlepší jsou na sterilovaném červeném zelí. To je totiž aromatické a nádherně stehna provoní. Obecně je sterilované zelí vhodnější než kyselé. Pokud zelí zbyde (dávám ho tam vždy 2 sklenice, pak jako "dojížďák" si ho dávám s opečeným klobásem.
Dělám je jen posypané kořením na kuře, bez slaniny a česneku. A brambory zvlášť.
Je to klasika (zrovna mi tam ještě dvě od neděle zbyly).
Každý máme jiné chutě.
Dobrou chuť.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře pečené na kyselém zelí kuřecí stehna na zelí kuřecí stehna v zelí kuřecí stehno se zelím kuřecí stehna se zelím kureci stehna na cervenem zeli pečené kuře na kyselém zelí kureci stehno na zeli kruti stehno na kyselem zeli kuřecí stehna recepty zelí s kuřecími stehny recept kuřecí stehna na zelí recepty kuřecí stehna na zelí kuře na kyselém zelí kuřecí stehna pečená na kyselém zelí kuřecí stehná kuřecí stehna na zelí recept kyselé zelí recept kuře na kyselém zelí recept pecene kureci stehno na kyselem zeli

Suroviny: zelí kysané, slanina uzená, česnek, kuřecí stehenní řízky, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, kmín mletý, brambory, koření grilovací

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna v kyselém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JyN