Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 016 kJ / 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,98 g |
| Tuky | 10,49 g |
| Vláknina | 12,03 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibule oloupeme, jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Kostičky cibule orestujeme v hrnci na dvou lžících oleje, přisypeme rozinky, zalijeme vývarem a povaříme, dokud cibule nezměkne.
Krok 2: Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo, libeček (celer) nakrájíme na jemno, vložíme do vývaru a přilijeme podmáslí. Polévku velmi pomalu za občasného míchání vaříme, dokud brambory nezměknou.
Krok 3: Kolečka cibule usmažíme na oleji dohněda, vyjmeme, necháme okapat na ubrousku, každou porci polévky jimi ozdobíme.
Zveřejněno 28. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslová polévka s bramborem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x67
Moje poznámka
Podmáslová polévka s bramborem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x67
Nejnovější recepty
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 55 minutami
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé domácí housky
Přidáno před 1 hodinou
Špagety se žampiony a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 18 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Jitka86 před 53 minutami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 1 hodinou
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 8 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 12 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 12 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 12 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 12 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 14 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka z acidofilního mléka,
polevka s batatou,
polévka z podmáslí,
podmásolova polévka s bramborem,
koprová polévka z podmáslí,
polevka zblafunky,
polevka zablafuňky,
podmaslova polevka
Suroviny:
cibule,
olej,
vývar zeleninový,
rozinky,
brambory,
libeček čerstvý,
podmáslí,
sůl,
pepř
Komentáře (7)