Podmáslová buchta - jednoduchá

Verinecka Kuchařka: Verinecka

Doba přípravy: 15-25 minut Moučníky , Ostatní 8 názorů

Suroviny

350 g hladké mouky
300 g moučkového cukru
2-3 lžíce kakaa
2 čajové lžičky jedlé sody
1 vejce
200 ml oleje
400 ml podmáslí
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme a pořádně zamícháme nebo můžete použít šlehač.

  2. Plech si vymastíme a vysypeme a pečeme na 200-250°C po dobu 15-25 minut.

  3. Hotovou buchtu můžeme posypat cukrem nebo na ní udělat jakoukoli polevu, nejlepší je citrónová.

Poznámka

Doufám, že tento recept tu ještě není, kdyby ano, smažu ho. Recept mám od svojí tchyně, která toto těsto používá i jako korpus na dort.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Podmáslová buchta - jednoduchá

Tématické fráze: podmáslová buchta hrnková buchta z podmasli recept na podmaslovou buchtu buchta s podmáslím jednoducha buchta podmáslová babovka hrnkova podmaslova buchta podmáslová buchta s jablky hrnkova buchta z podmáslí jednoduchá buchta z dýně hrnkova buchta s podmaslim recept na jednoduchou buchtu hrnickova podmaslova buchta buchta s podmáslí rychlá podmaslová buchta kokosová podmáslová buchta podmáslová hrnková buchta korpus na buchtu podmáslový koláč buchta s podmaslim top recepty

Zapomněl/a jsem heslo