Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá koprová omáčka

Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla příjemně sladkokyselá.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 4. 2013 11:11

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 324 kJ / 794 kcal
Bílkoviny17,95 g
Tuky59,73 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

25. 4. 2013 15:04

zizala: prostě jsem koprovku dnes uvařila, nafotila a pak zcela náhodou tento recept objevila.. a jak jsem psala, dělala jsem ji jinak, ale je to koprovka.. tak jsem foto přidala, toť vše;-)

zizala zizala (moderátorka)

25. 4. 2013 15:02

andy.333: Jediné, co mají různé koprovky společné, je ten kopr. Lze uvařit koprovku, která bude pochutnáním, ale taky něco, co pozřeme jen se sebezapřením nebo vůbec. Ačkoliv, jak kdo :-)
Tím chci jen oponovat tvrzení, že jsou všechny koprovky na jedno brdo...nejsou :-K

jarda Kadic jarda Kadic

25. 4. 2013 15:00

Už jsem přemýšlel,proč se jmenuje “rychlá“ a přišel jsem na to..Ale netěšte se popisovat to nebudu;-);-)

andy.333

25. 4. 2013 13:46

Věrka: nevypadla:-) je tam napsáno zahustíme:-) každý zahuštuje něčím jiným bud moukou s vodou nebo jíškou nebo kupovanou jíškou takže jsem to nechala na každém jak chce on proto tam je že jenom zahustíme:-)

Věrka

25. 4. 2013 13:37

Koprovka je to určitě dobrá, ale v postupu asi vypadla mouka. ;-)

papa1649 papa1649

25. 4. 2013 13:01

:-K:-K:-K Čau Naďo, koprovka je dobrá volba, hlavně v týdnu a jako ta tvoje, z čerstvého kopru. Fotky super.........jako vždy. Dávám:yes::yes::yes:. Večer na fejsku, čau........ Pepan

spagetka spagetka

25. 4. 2013 11:59

Jo koprovky není nikdy dost :-D:-D:-p:-p:yes:

rebeka rebeka

25. 4. 2013 11:51

andy.333: viď:-?:-D taky si myslím, že v konečném výsledku je to prostě koprovka:-D právě si na ní pochutnávám:-p

andy.333

25. 4. 2013 11:43

rebeka: ne ne nevadí;-) oni ty koprovky vyjdou stejně všechny na jedno brdo:-Dale fotky krásné;-)

rebeka rebeka

25. 4. 2013 11:40

kopr jsem dala čerstvý a nedávala jsem papriku ani masox, ale přidala jsem fotku, ať je recept živější;-):-D jestli to bude vcadit, protože to není pintlich dle receptu, fotky smáznu;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychlá koprovka jak uvařit koprovou omáčku jak uvařit koprovku koprová omáčka top recepty koprová omáčka bez smetany koprova omacka ze sklenice zdravá koprová omáčka koprova omacka top recepty koprová omáčka dobra koprova omacka veganská koprová omáčka příprava koprové omáčky recept na koprovou omáčku koprová omáčka z masoxu koprova omacka ze suseneho kopru koprová omáčka kopr ze sklenice koprová omáčka z nálevu koprova omacka ze sklenicky koprová omáčka zdravě koprova omac

Suroviny: kopr, máslo, mouka hladká, vývar masový, cukr, sůl, ocet, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká, smetana sladká

TopRecepty.cz

Rychlá koprová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0M3