Těsto na pizzu

Danisqua Kuchařka: Danisqua

Pizzy 12 názorů

Suroviny

200 g hladké mouky
20 g droždí
sůl
1,5 lžíce oleje
100 ml vody
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme dohromady a pak těsto vyválíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Těsto na pizzu

  • Irule Irule

    Jitkas:jo nechávám ho kynout. Já napsala jen poměry surovin :-). Z vody, cukru a kvasnic nechám vzejít kvásek, který přidám k mouce se solí, vypracuju těsto a nechám kynout aspoň hodinu. Občas těsto promíchám. Pak ho vyválím na plech potřený olejem, potřu kečupem a přidám vše ostatní (šunku, zeleninu,sýr,.... koření na pizzu. A upeču v troubě na cca 180°C. Tak to dělávám já :-p

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Irule: To testo nenechate ani trochu vykynout?

    Odpovědět

  • Irule Irule

    já mám poměry takto: 30dkg hl.mouky, 2dkg kvasnic, 1,5dcl vody, 1 lžička cukru, 1 lžička soli. A je výborná a není cítit kvasnicemi ;-)

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Na 200gr mouky 20g drozdi? Nevim, ale to testo musi byt strasne citit kvasnicemi. Postup popsany Rebekou mi prijde mnohem logistejsi.

    Odpovědět

  • Irule Irule

    :yes:, dělávám stejně, posílám foto ;-). Máme ji moc rádi :-p:-p

    Odpovědět

  • Simča Simča(neregistrovaná)

    des jsem upekla a výborná:yes:

    Odpovědět

  • Natýsek Natýsek(neregistrovaný)

    je to vinikajicí :yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Dnes ( resp. včera večer ) jsem dělala, a to tak, že do trochy vlažné vody jsem rozdrobila 1/4 kostky droždí, přidala dvě lžičky oliváče, sůl, 250 g hladké mouky, a vody pak přidala tolik, aby vzniklo vláčné těsto... to jsem pak nechala přes noc v ledniciv mikrotenu a dnes pizzu upekla;-)
    tahle dávka je na jeden plech
    posílám 1. bod a obrázek;-)

    Odpovědět

  • fb.lib fb.lib

    No já nevím on každý píše těsto z pizzerie.Těsto se musí vypracovat nesmí se lepit, poté dělají se bochánky a kvalitní a dobrá pizzerie dělá těsto večer a přes moc je v lednici aby uzrálo. Navíc ten poměr mouka kvasnice je úděsný. Na 1kg mouky 10 dkg kvasnic. Takový poměr se nedává ani do vánoček což je těžké tukové těsto.Třeba nemám pravdu ale recept mi přijde nevěrohodný.:-((

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, chtělo by to doupravit.;-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Danisquo, nevím, nevím, ale ten recept je docela odbytý, nejsou tam základní věci, zda těsto kyne, když je tam droždí, jak dlouho, všechno jenom smíchat je taky divný termín, na kolik péct, jak dlouho....atd. Uvědom si, že sem chodí také začínající kuchařinky a těm to teda nic neřekne. Lepší je dávat receptů méně, ale více se jim věnovat:-! Není to žádná špatná výtka a ber to, jako radu pro další recepty;-) a až si tento doplníš, dám ti boda.:-D

    Odpovědět

  • Goldinka Goldinka

    Recept vypadá dobře, ale nevím, jestli se těsto dá vykynout nebo se rovnou vyválí. Dávám bodíky:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: testo na pizzu recept recept na těsto na pizzu recept pizza těsto těsto na pizzu jako z pizzerie těsto na pizzu těsto na pizzu bez kvasnic vláčné těsto na pizzu recept na pizza těsto pizza bez kvasnic recepty těsto na pizzu vláčná pizza recept těsto na pizzu těsto na pizzu přes noc těsto na pizu recept pizza testo do lednice těsto na pizzu do lednice pizza-vláčné těsto pizza testo pres noc těsto na pizzu pro jednoho testo na pizzu top recept

Zapomněl/a jsem heslo