Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně na šafránu a citronech

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 11. 2013 20:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 747 kJ / 1 374 kcal
Bílkoviny174,29 g
Tuky34,77 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 622 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy86,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme použít místo hořčice také hořčičná semínka a přidat bylinky podle sebe / šalvěj, rozmarýn atd /.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 11. 2013 16:26

Místo šafránu někdy dávám taky špetku kurkumy;-);-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 11. 2013 16:25

zizala: děkuji Jaruš za doplnění i za odkaz;-):-K

Bibinka Bibinka

11. 11. 2013 15:29

Ivi, to je pěkný recept se vším všudy;-)a i u jiného koření se rádoby říká, dej ho jako šafránu, což znamená málo, někdy i špetka je moc, ale je to prima koření. Mě už doma docházel, tak jsem si ho přivezla z Maroka, tam mají snad všechno koření a některé jsem ani neznala;-) Dávám ti 9.:yes:bod

zizala zizala (moderátorka)

11. 11. 2013 09:04

Já si dovolím doplnit info o šafránu:
Šafrán používejte vždy v malém množství, do jednoho pokrmu kolem 6 nitek. Kvalitní šafrán pěkně a rychle barví, rozpouští se v tekutině. Doporučuje se konzumovat max. 2g měsíčně, šafrán mohou konzumovat i těhotné maminky. Šafrán je opravdu velmi vzácný a šetří se s ním. Zasyrova je šafrán mírně jedovatý.
Zdroj: recepty.cz :-)

A ještě tady: http://www.korenikralu.cz/index.php?goto=text&sekc...

hanes24

11. 11. 2013 08:15

Safra, safran, satran!:yes::yes:

dzungila

10. 11. 2013 23:29

Skvělý nápad i fotky.:-O:-p A bodík.:yes:

Daniella O. Daniella O.

10. 11. 2013 23:24

Tohle bych si vazne dala, Ivi nezbylo???:-p:-K:-K. Bodik uz leti...:yes:

JanaB1

10. 11. 2013 21:33

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso na safranu vepřove na safranu vepřová pečeně vepřové maso šafrán recept vepřová pečeně s bramborovou kaší safran vepřové maso na šafránu maso veprove se safranem jak používat šafrán safran recepty vepřová pečeně recept chuť šafránu vepřová pečeně recepty šafrán recept recepty s pouzitim safranu vepřová pečeně s s bramborovou kaší veprova pecene na šafranu maso na šafrán na co používat šafrán veprove maso safran

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, pepř celý, citron, vývar, med, šafránové blizny, hořčice hrubozrnná, petrželka, tuk

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na šafránu a citronech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qow7