Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Dýňovo-cuketová směs se smetanovou omáčkou z brynzy

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 11. 2013 14:33

Suroviny

Porce: 2-3

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 230 kJ / 772 kcal
Bílkoviny35,24 g
Tuky60,29 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,17 g
Sacharidy20,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem tuto směs měla jako přílohu k pečenému uzenému masu, ale dovedu si to představit i s opečeným toustem.

Opatrně se solí, brynza už je slaná dost ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

15. 11. 2013 11:43

Peti, mně se to taky moc líbí;-):yes: Já bych to uzený, když je tam, zamíchala klidně do té směsi:-D

Coleta

14. 11. 2013 20:33

Peti, díky, asi se teda taky odvážu, jestli už není na odvahu pozdě a není po dýních :-D

Petra Ku. Petra Ku.

14. 11. 2013 20:22

Coleta: Leni, mě sladká nepříjde, spíš je taková neutrální, dobře přijme chutě ostatních pokrmů, i když svoji charakteristickou vůni a chuť si zachová... Vůbec se hokaido neboj, já jsem začala před rokem pár pokusama s polívkama a letos už se "odvazuju" víc :-)

Coleta

14. 11. 2013 19:53

Peti, jen se zeptám, ta dýně má sladkou chuť, nebo neutrální? Já se vždycky chystám to vyzkoušet a pak ztratím odvahu:-)) Ale s brynzou to bude opravdu dobré.

Petra Ku. Petra Ku.

14. 11. 2013 19:48

Děvčata, moc vám děkuju, sbírala jsem odvahu sem recept vůbec dát, páč ty chutě jsou fakt trošku netradiční :-8 A bez masa to bude určitě lepší, s masem to bylo dost syté ;-)

Coleta

14. 11. 2013 19:45

To je dobrý, já si to dovedu představit bez masa, ale za to s pečenýma bramborama.

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 11. 2013 16:39

Peti máš zajímavé spojení surovin:-*:yes:Mě by to chutnalo i bez masa,jen posypané nějakou nasekanou bylinkou a lněným,nebo sezamovým semínkem:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pokrmy z brynzy dynovo cuketova brynza recepty omáčka z bynzy dynovo cuketové placky dynovocuketova omáčka recept dýňovo rajčatová směs na špagety brynzové se smetanovou omáčkou recepty z brynzy recepty z dýně, brynzy a lilkem pokrmy z bryndzy cuketo dýnovo bramborové placky recepty na smetanovou kuřecí směs s hranolkama

Suroviny: cuketa, dýně hokkaido, máslo, brynza, smetana, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Dýňovo-cuketová směs se smetanovou omáčkou z brynzy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XPmv