Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 053 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,50 g |
Tuky | 67,25 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 420,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuřanské koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qWV
Moje poznámka
Tuřanské koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qWV
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 5 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
koblihy z podmáslí,
babicovy koblihy,
babicovy koblihy,
babicovi koblihy,
babicovy dobroty koblihy,
koblihy ze sadla,
koblihy od babici,
jak plníme koblihy,
tuřanské koblížky,
babicovy dobroty-domaci koblihy,
kdy plníme koblihy,
testo ze sádla na koblihy,
koblihy z šlehačkového těsta,
babicovy dobroty koblížky,
koblihy s podmáslí,
domácí koblihy tuřanske,
tuřanské,
babicovi recepty kynuté koblihy,
www nova cz koblihy,
recepty nova.cz koblihy
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí,
cukr,
máslo,
žloutek,
rum,
sůl,
marmeláda,
olej,
cukr,
vanilka
Komentáře (4)