Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 328 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 12,38 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče vymazaného olejem dáme pstruha (předem zakapeme citronem a osolíme). Na pánev dáme olej a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka a jablka zbavené jadřince, nakrájené na plátky. Necháme zesklovatět a směs potom dáme na a kolem pstruha. Pekáč dáme do trouby na 15 minut.
Krok 2: Příloha v mém případě brambory s rozmarýnem: Malé brambory omyjeme, osušíme a dáme do zapékací mísy, pokapeme olejem, posypeme hrubou solí a rozmarýnem.
Krok 3: Dáme do trouby na 200°C na cca 45 minut, záleží na velikosti brambor.
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s cibulí a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5pB
Moje poznámka
Pstruh s cibulí a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5pB
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 15 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 3 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 3 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 4 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 5 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 8 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s jablky,
pstruh s cibulí,
příloha k pstruh,
pstruh na hrušce a jablku,
príprava pstruha na víně,
pstruh pečený s jablky a cibuli,
pstruh na cibuli,
pstruh s mrkví a cibulí,
príprava pstruha,
príprava pstruha,
pstruh pekáč
Suroviny:
pstruh,
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
brambory,
sůl,
rozmarýn,
olej
Komentáře (9)
Urcite to mohlo byt lepe naservirovano.
Kritika je fajn, tak to uvarte a dodejte vase servirovani.