Pstruh na cibuli a bramborách

Fokuska Kuchařka:

Ryby 10 názorů

511

Suroviny

2 pstruzi
1-2 stroužky česneku
sůl
kmín
špetka kari
olej
1 velká cibule
400 g brambor
kousek másla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy omyjeme, osušíme. Česnek rozetřeme s trochou soli a špetkou kari. Rozdělíme na dvě části a zevnitř vetřeme do ryb. Zvenku ryby osolíme, posypeme kmínem.

  2. Dno pekáčku vymazaného olejem, pokrájíme jednu velkou cibuli na kolečka a rozložíme ji po celém dně. Na cibuli navrstvíme oloupané, na kostičky pokrájené brambory. Ty také lehce osolíme a pokmínujeme. Na brambory položíme pstruhy. Do nich dáme kousek másla a na ně také. Pečeme při 220 °C. Ryby po půl hodince otočíme, aby byly opečené z obou stran.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh na cibuli a bramborách

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo