Pstruh na cibuli a bramborách

Fokuska Kuchařka:

Ryby 10 názorů

511
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Suroviny

2 pstruzi
1-2 stroužky česneku
sůl
kmín
špetka kari
olej
1 velká cibule
400 g brambor
kousek másla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy omyjeme, osušíme. Česnek rozetřeme s trochou soli a špetkou kari. Rozdělíme na dvě části a ze vnitř vetřeme do ryb. Zvenku ryby osolíme, okmínujeme.

  2. Dno pekáčku vymažeme olejem, pokrájíme jednu velkou cibuli na kolečka a rozložíme jí na dno pekáčku. Na cibuli navrstvíme oloupané na kostičky pokrájené brambory. Ty také lehce osolíme a okmínujeme. Na brambory položíme pstruhy. Do nich dáme kousek másla a na ně také. Pečeme při 220 °C. Ryby po půl hodince otočíme, aby byly opečené z obou stran.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh na cibuli a bramborách

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo