Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Rafaelo

Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají poměrně nenápadně, nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (156×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 2. 2009 13:22

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kucenka kucenka

22. 4. 2016 14:22

Výborná, jednou jsem zkusila a už dělám pravidelně,moc děkuji za recept<3

Reny

11. 3. 2016 14:48

Pekla jsem ji poprvé, dala do dortové formy, byla luxusní. Navíc jsem ještě prolila i kakaovou smetanou :-)

radkakrb

6. 3. 2016 21:54

Nejlepší buchta jakou jsem kdy pekla! Opravdu výborná, akorát bych připsala do návodu pro takové amatéry jako jsem já, zda šlehačku na buchtu vylít za horka nebo nechat vychladnout.. Musela jsem pátrat zde v komentářích, zda někdo něco nenapsal a pak jsem to riskla :) vyvedlo se a moc si pochutnáváme :yes:

La Furi Roja La Furi Roja

24. 8. 2015 13:37

Doporučuji ještě pod "drobenku" dát nakrájené banány nebo ananas ^^

novackamary

13. 6. 2015 13:03

Výborná, jen jsem místo hladké použila polohrubou :-D:yes:

Verinecka Verinecka

11. 10. 2014 15:03

Dobrý den, dnes jsem dělala a naprostý luxus:-K:-*, přidávám bodíka:yes::-)

Mluše

5. 10. 2014 19:27

Miluš43: dneska jsem ji dělala poprvé a jelikož jsem zvyklá péct z polohrubé mouky,tak jsem pekla z polohrubé. Buchta je na velký hluboký pekáč a opravdu jako peřinka. Fakt luxus :)

alus.s

30. 9. 2014 18:18

vyzkoušeno, pekla jsem přesně podle receptu a výsledek je vynikající :-p :yes: buchta je vláčná, vysoká asi jako na hlavním fotu. Plech jsem měla 36 x 24 cm. Vyzkoušejte :yes:

Romina

11. 9. 2014 11:40

S hladkou moukou jsou Rafaelo řezy skutečně nejlepší.:yes:

Týna

21. 7. 2014 21:10

Dělala jsem již několikrát a zítra zas. Já ji teda na malý plech mám a je vysoká jako na úvodním obrázku.

kristina

13. 3. 2014 19:01

Kristýnko.. zřejmě je to pouze množství na dortovou formu, protože mi to vůbec nevycházelo ani na menší plech, takže jsem musela přidělat:-//.

Martina

4. 3. 2014 17:57

:yes: :-* :yes:

Kristýna

28. 2. 2014 11:49

Ahoj holky, toto množství je tedy na velký plech nebo do dortové formy? Děkuji =)

bedžis

31. 1. 2014 19:14

Jak dlouho se to na péct?

Týna

2. 11. 2013 10:13

Naprostá bomba!!!!:-) Pekla jsem poprvé a vybrala jsem si tento recept. Neměnila jsem nic a je naprosto úžasný. Řezy dopadly skvěle - opravdu hodně připomíná Rafaelo. Myslím, že není nutné nic měnit. Možná jedině víc šlehačky, ale i ta 1 na plech postačuje, pokud chcete ušetřit. Rodina nadšená, přidávám si okamžitě do sbírky nejoblíbenějších receptů. Velmi děkuji za receptík.:-p

1 2 3 4 5 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy rafaelo na plech rafaelo na plech kokosová buchta rafaelo buchta řezy rafaelo ty nejlepší rafaelo řezy buchta z hladké mouky pečené rafaelo raffaelo buchta buchta raffaelo kokosové řezy na plech rafaelo řezy rafaelo rafaello buchta buchta s kokosem recept na buchtu buchta s kokosovým mlékem kokosova buchta zalita slehackou buchta rafaello moučník rafaelo rafaelo řezy hladká mouka

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, kokos, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Rafaelo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDNk