Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa plněná brynzovou směsí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2014 13:26

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie8 220 kJ / 1 965 kcal
Bílkoviny194,01 g
Tuky123,50 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 3,10 g
Sůl7,90 g
Sacharidy10,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

1974andrea

27. 1. 2014 16:11

Dana61:Danuš díky:-D A všimla sis, jo, že tam není česnek?;-):-D

Dana61

27. 1. 2014 14:03

úžasný recept:yes::-D a chápu tvého manžela, u nás brynzu také nikdo nemusí:-// ale tohle risknu;-) když nebudou chtít, tak já si s tím poradím:-D

1974andrea

22. 1. 2014 17:14

Hrašuľka.Hrašuľka:No nevím nevím, zatím to nepotřebuje, ale možná ke stáru mu to připomenu. :-D

Hrašuľka.Hrašuľka

22. 1. 2014 16:05

1974andrea: Andrejka, vysvetli manželovi, že každý muž, ktorý si dá denne lyžicu bryndze, :-p:-p nikdy nebude mať problémy pri "ťuťu-muťu" :-K:-K a uvidíš, ako ju začne milovať :-!:-D:-D

tejaja

21. 1. 2014 21:15

magdalenka: Magdalenka, chutnejšia áno, ale čo sa týka kvality a vplyvu na zdravie, je to skutočne jedno. To potvrdili po výskume na fakulte v Bratislave, venuje sa tomu prof. Ebringer. Dôležité je len to, aby bryndza bola z nepasterizovaného ovčieho mlieka. Žiadna prímes kravského a ani pasterizované. Čo bohužiaľ v našich obchodoch je problém. ;-)

magdalenka

21. 1. 2014 20:32

Pokiaľ viem, jarná bryndza je chutná hlavne kvôli tomu, že ovce pasú novú sviežu trávu, teda aj ich mlieko je inakšie. Ale je možné, že sa mýlim, nie som odborník, ani Vševedko.

tejaja

21. 1. 2014 19:50

Coleta: najlepšia bryndza je tá, ktorá je vyrobená zo 100% ovčieho syra, teda nie s prímesou kravskej hrudky, a je jedno, či májová alebo nie. Preto treba čítať etikety.;-)

magdalenka

21. 1. 2014 19:24

Andy, krásny recept.:yes:

Coleta: Tá jarná bryndza je naozaj skvelá. Lepšia ako inokedy.

Coleta

21. 1. 2014 19:21

Moc pěkný recept. Jen uvedu, že jsem byla poučena, že nejlepší je bryndza májová. Májová nemájová, já jí mám ráda po celý rok:-)

1974andrea

21. 1. 2014 19:18

tejaja:No manžel ji třeba nemusí;-) A díky:-K

tejaja

21. 1. 2014 19:14

1974andrea: :-O ako to? To existujú ľudia, čo im bryndza nechutí? :-D:-D:-D Je to najzdravšia potravina na svete...:-D Ale vážne, Andrejka, krásna náplň :yes::-)

1974andrea

21. 1. 2014 19:11

Děkuji za komentíky:-K, ne každému brynza chutná, ale bylo to moc dobré;-)

zizala

21. 1. 2014 17:09

Brynza, slaninka, čerstvé bylinky - paráda :-p:yes:

jarka skrobakova

21. 1. 2014 15:55

Nádhera :yes::yes::-K:-p

hosta

21. 1. 2014 15:54

lákavé, bude asi hezky lehce pikantní:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné kuřecí prso kuřecí prsa recepty plněná kuřecí prsa kuřecí rolka s s brynzou kureci brynza kureci prsa recept kuřecí stehna a bryndza kuřecí prsa brynza recepty kuřecí rolky s brynzou kureci kapsa s brynzou kuřecí prsa s brinzou recepty s brynzou recept kureci prsa s brinzou bryndza recepty kuřecí rolky s s brynzou recept kuřecí prsa plněná kureciho prsa plnena kuřecí s brynza plněné kuřecí prsa

Suroviny: prsa kuřecí, brynza, slanina, cibule, bylinky zelené, tymián čerstvý, víno bílé, vývar drůbeží, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa plněná brynzovou směsí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ao7p